Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (457)

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Strašlivě nudné pokračování poměrně vydařeného prvního dílu. Zatímco jednička měla skvělou atmosféru, dobré herce a talent Alexandra Aji, dvojka nemá nic. Režisér se spoléhá na trapné lekačky, z nevýrazných herců vyčnívá jedině blonďatý strup Jessicy Stroup a z mutantů se staly jen špatně používané béčkové rekvizity. O nedostatku invence a naopak o dostatku nelogičností se zmiňovat nebudu. Za tu námahu tenhle film nestojí. ()

ed_wood 

všechny recenze uživatele

Veľmi chabé pokračovanie podľa mňa dosť vydarenej jedničky. Partia amerických vojakov sa vydáva na miesto, kde vyčíňajú mutanti, ktorí zabíjajú a znásilňujú všetko čo sa im dostane pod ruky. Vojaci sa ale správajú čisto ako nejakí puberťáci, a tak isto ich aj prichádzajú o svoje životy (Vreskot, Texaský masaker, Viem čo ste robili...) Ďalším obrovským mínusom filmu je, že 3/4 stopáže sa odohráva v nejakej bani alebo doloch, kde je len tma a nič nie je poriadne vidieť. No a najväčším vrcholom je scéna s latrínou. Škoda.... ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Konečně film u kterého jsem se pobavil. Akce, napětí a skvělá hudba. No a hlavně drastické scény :-) Mutanti byli opravdu hnusní, prostředí skvělé. Opravdu není nic co bych tomuto filmu vytknul! Pokud bych tento film viděl v kině, určitě bych se párkrát lekl a vyskočil ze sedadla. Po shlédnutí sraček jako je Fountain, Sunshine, Norbit, Mr. Bean na prázdninách, Grimreaper...... ....je rozhodně film "The hills Have Eyes II" - pro mne filmem roku. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si po dnešní jedničce udělal opáčko i u dvojky a měl jsem správné tušení. Tohle pokračování se mi líbilo více, je to svižnější, akčnější a to hlavní, je to brutálnější, počet úmrtí mluví samo za sebe (Barbar Hovnan TOP). A jak už jsem psal v komentáři u jedničky, Hory mají oči definitivně patří do mé top dvacítky nejlepších brutálních Hororů. Opět viděno v krásném Full HD. Přeji si trojku ! ()

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

Banda pitomců dostane vojenskou výstroj a jdou vykonat celkem prestižní a složitý úkol v poušti. Navíc tu bandu hrají druhořadí NEherci a další banda pitomců k tomu sepsala scénář a podílela se na natáčení. Jak je možné že při záchranné operaci člověka ohroženého na životě jdou vojáci v jednostupu za sebou a při tom si nahlas zpívají vojenskou odrhovačku?!!! Normalně by to na jednu ušmudlanou hvězdičku bylo. Ale to co pracně a velmi dobře vybudoval Aja v prvním dílu, dokázali neumětelé tady dokonale zabít. Fuj! 10% za úvodní scénu porodu. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Původně na filmovém plakátu vyčnívala z pytle ruka oběti. Plakát se však stal terčem cenzury a byl označen za děsivý. Zajímavostí je, že byl nakonec povolen, ovšem místo ruky musela z pytle s obětí vyčnívat noha. Důvodem je skutečnost, že ruka se zaťatými prsty vyvozuje v lidech dojem, že oběť je naživu a mučena, kdežto vyčnívající noha evokuje oběť již mrtvou. [Zdroj: Týden.cz] (warner)
  • Hory mají oči 2 se začaly natáčet v létě 2006 v Ouarzazate v Maroku, kde se točil i první díl. (WolfR)

Reklama

Reklama