Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (457)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Opět druhý díl, který nenabízí nic jiného, než peníze tvůrcům, kteří se svezli na prvním dílu. Úvodní scéna vypadala nadějně, ale pouze ta úvodní. Ostatní je brak nezajímavých a nechtěně úsměvných dialogů, kde se mariňáci chovají jak bez mozku. Mužské obsazení je hrozné a dívky neumí hrát, ale aspoň vypadají dobře a tak jsem jim fandil. Jinak doupě zmutovaných je „rébusové“ a ve většině případu se prochází přeskakováním což mě připadá směšné a naleznete tam i mutanta, který vypadá jak intelektuál a nic nevidí, pouze slyší a má brýle na blízku. Bez napětí, bez atmosféry a bez tvůrčího nápadu. No, místo hrůzy mě tento film rozesmál a snad se dalšího hloupého pokračování nedočkáme. Mé hodnocení 0,5 hvězdičky... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

ohoho, takový masakr jatka sem už hodně dlouho neviděl, Martin Weisz fakt neměl žádnej problém s nějakým blízkým záběrem na mozek, střeva, usekaný ruce, nohy, rozmlacenou hlavu jak sem snad ještě neviděl a nebo legitku zastrčenou v mozku, či jíný chuťovky, dokonce bych řek, že si v tom docela pěkně liboval, hlavně tu závěrečnou scénu s bossem mutantů si fakt náramě užil. Bohužel příběh nemá takovou šťávu jako jednička a má v sobě celkem dost nelogičností, kvůli kterým film celkem ztrácí, protože to nejsou úplný maličkosti, fakt to jen tak přejít nešlo, i když to mam ve zvyku. Nicméně lekačky, sice čekaný, ale jinak výborný a mutanti správně odporný ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Moc se mi nechce rozebírat haldu hovadin ve filmu obsažených, ale jen tak mimochodem, proč si ten mutantí pantáta pořád lovil další holky k plození potomků, když se mohl pokusit zplodit s již "použitou" dívkou dětí více? Chápu, asi potřeboval on i ostatní taky něco papat. Potom ale nechápu, proč jiné oběti nařežou jako buřt před opékáním a hodí do jímky pod TOITOIkou... Jak už to tak bývá, slovo logika ztrácí u podobných filmů svůj původní smysl. Díky tomu se například z vojenského výcvikového prostoru stane ideální loviště lidožravých mutantů (postavy se to sice pokusí v dialozích trochu vysvětlit, ale důvody jsou uvěřitelné zhruba stejně jako to, co obhajují). Aha. ()

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

Banda pitomců dostane vojenskou výstroj a jdou vykonat celkem prestižní a složitý úkol v poušti. Navíc tu bandu hrají druhořadí NEherci a další banda pitomců k tomu sepsala scénář a podílela se na natáčení. Jak je možné že při záchranné operaci člověka ohroženého na životě jdou vojáci v jednostupu za sebou a při tom si nahlas zpívají vojenskou odrhovačku?!!! Normalně by to na jednu ušmudlanou hvězdičku bylo. Ale to co pracně a velmi dobře vybudoval Aja v prvním dílu, dokázali neumětelé tady dokonale zabít. Fuj! 10% za úvodní scénu porodu. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Parta retardovanejch vojáků-blbů je bůhví proč poslána do pouště, kde je začne masakrovat parta retardovanejch mutantů. Nechme stranou, kdo je víc retardovanej a proč na takovou akci pošlou takhle dementní tlupu nováčků, co si chytře hned na začátku omylem zastřelí vlastního velitele. Nebo když se kdosi vyklubal z hajzlíku a chytil přitom jednoho vojáka za prdel, z čehož měl málem smrt. (Přece jen to někdo na záchodě nečeká). Mezi vojáky nechybí černoch, pacifista, hláškující hispánec, velký-svalnatý-nemluvný a pár modelek. A není mutant jako mutant. V žádným případě nečekejte charizmatický radioaktivní chlapíky z jedničky, tady jsou takový komiksový a nudný (slepec orientující se podle sluchu, mutant jehož schopnost je "splynout" s pozadím.) Zbejvaj už jen nechutnosti, ale ty jsou tady vyloženě samoúčelný. Jednička je o deset tříd vejš. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Hory mají oči 2 se začaly natáčet v létě 2006 v Ouarzazate v Maroku, kde se točil i první díl. (WolfR)
  • Myšlenka na pokračování napadla producenta a režiséra původního filmu, Wese Cravena, při rozhovoru s producentem Peterem Lockem. (WolfR)
  • V tomto pokračovaní se měla vrátit i postava z předchozího filmu, Brenda. Bohužel její představitelka Emilie de Ravin měla povinnosti a smlouvu k seriálu Ztraceni, takže se nemohla natáčení zúčastnit. (WolfR)

Reklama

Reklama