Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (457)

Psema 

všechny recenze uživatele

Jako bych se díval na další Texaský masakr motorovou pilou, ve kterém chybí inteligence a jakýkoli závan nadhledu. To, že do pouště dorazí skupina idiotů, nazývaných mariňáci, ok. Ale to, že Weisz abdikuje na jakoukoli hlubší prezentaci postav a snaží se jen předvést brutální násilí, to už mi leze krkem. Potvrdilo se, že Aja je vizuální vizionář, kterého nejde jen tak nahradit, natož neznámým začátečníkem. Škoda, kdyby to byla alespoň pořádná jatka.. ()

ed_wood 

všechny recenze uživatele

Veľmi chabé pokračovanie podľa mňa dosť vydarenej jedničky. Partia amerických vojakov sa vydáva na miesto, kde vyčíňajú mutanti, ktorí zabíjajú a znásilňujú všetko čo sa im dostane pod ruky. Vojaci sa ale správajú čisto ako nejakí puberťáci, a tak isto ich aj prichádzajú o svoje životy (Vreskot, Texaský masaker, Viem čo ste robili...) Ďalším obrovským mínusom filmu je, že 3/4 stopáže sa odohráva v nejakej bani alebo doloch, kde je len tma a nič nie je poriadne vidieť. No a najväčším vrcholom je scéna s latrínou. Škoda.... ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Celkom slusne, malo to sice pomalsi rozbeh, ako jednotka, ale zial o nieco slabsia. Neviem, ci sa reziser Martin Weisz chcel za kazdu cenu pridrzat toho, co patri k tradicii, ze dvojka nemoze byt lepsia, ako jednotka. Najlepsia bola posledna polhodinka... 28.06.2010 _______ Michael McMillian - (Napoleon) +++ Jessica Stroup - (Amber) +++ Jacob Vargas - (Crank) +++ Flex Alexander - (Sarge) +++ Lee Thompson Young - (Delmar) +++ Daniella Alonso - (Missy) +++ Eric Edelstein - (Spitter) +++ Reshad Strik - (Mickey) +++ Produkcia: Wes Craven +++ Hudba: Trevor Morris +++ ()

petero 

všechny recenze uživatele

Nie nedalo sa obľúbiť si čo i len jednu postavu dementnej jednotky vojakov ktorý sa trepú kvôli nejakému blbému odrazu na vrch hory a mutanti ich s prehľadom likvidujú. Proste v prvej polke filmu kde scenáristi jasne fandia mutantom som si min 2x plesol po čele petože takéto situácie sa vidia len vo fakt zlých filmoch. Mutanti sú tu dokonca tak prešpekulovaný že jednu postavu dokonca nechajú umrieť na infekciu !!! So vstupom do jaskyne sa to mierne zlepšilo, možno to zakývanie odťatou rukou padajúcemu chudákovi mi zlepšilo náladu... ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Parta retardovanejch vojáků-blbů je bůhví proč poslána do pouště, kde je začne masakrovat parta retardovanejch mutantů. Nechme stranou, kdo je víc retardovanej a proč na takovou akci pošlou takhle dementní tlupu nováčků, co si chytře hned na začátku omylem zastřelí vlastního velitele. Nebo když se kdosi vyklubal z hajzlíku a chytil přitom jednoho vojáka za prdel, z čehož měl málem smrt. (Přece jen to někdo na záchodě nečeká). Mezi vojáky nechybí černoch, pacifista, hláškující hispánec, velký-svalnatý-nemluvný a pár modelek. A není mutant jako mutant. V žádným případě nečekejte charizmatický radioaktivní chlapíky z jedničky, tady jsou takový komiksový a nudný (slepec orientující se podle sluchu, mutant jehož schopnost je "splynout" s pozadím.) Zbejvaj už jen nechutnosti, ale ty jsou tady vyloženě samoúčelný. Jednička je o deset tříd vejš. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Hory mají oči 2 se začaly natáčet v létě 2006 v Ouarzazate v Maroku, kde se točil i první díl. (WolfR)
  • Myšlenka na pokračování napadla producenta a režiséra původního filmu, Wese Cravena, při rozhovoru s producentem Peterem Lockem. (WolfR)

Reklama

Reklama