Reklama

Reklama

Králové ro(c)ku

  • USA Tenacious D: The Pick of Destiny (více)
Trailer

Obsahy(1)

Staňte se svědky zrození Králů ro(c)ku, nejúžasnější – a nejpraštěnější – rockové skupiny "ve filmu, jehož osudem je stát se nejslavnějším hudebním počinem od This is Spinal Tap ” (Pete Hammond, Maxim). Uvidíte spoustu filmových i rockových hvězd a určitě budete na konci prosit o přídavek. Onoho osudného dne se ve Venice Beach setkali JB (Jack Black) a KG (Kyle Gass) a uvědomili si, že spojením svých geniálních talentů se zapíší do historie. Když se okamžitý úspěch záhadně nedostaví, rozhodnou se ukrást legendární "Trsátko osudu”, které udělá rockovou legendu i z toho nejhoršího brnkala. Jejich výprava, střety se zákonem, ženami i sněžným mužem "vás rozesmějí tak, až vás bude všechno bolet" (Guy Farris, KXTV-TV, ABC). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (597)

Dale 

všechny recenze uživatele

Kým nezačali titulky, tak to vyzeralo veľmi sľubne, ale potom sa z toho stala nezábavná (nezasmial som sa ani raz) komédia bez deja, ktorú držali pokope len rockové pecky Jacka Blacka, čo je na film dosť málo. Zvlášť, keď tento žáner je mi blízky ako Georgeovi Bushovi svetový mier. Avšak ten, pre koho je takáto hudba jeho šálkom kávy, si určite príde na svoje a zrejme mu nebude vadiť ani absencia príbehu. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Škola rocku sa mi páčila podstatne viac, ale aj tu je mnoho dobrých vtipov, vďaka ktorým stojí film za pozretie. Zvlášť ak milujete rockovú a metalovú muziku. Honba za zázračným trsátkom je náročná, ale keď je niekto, tak tvrdý, že dokáže urobiť kliky s penisom, tak je na túto cestu pripravený. Kto neznáša Jacka Blacka a tvrdšiu muziku, nech sa filmu vyhne veľkým oblúkom.60%. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Bavil mě nápad s trsátkem osudu a ďáblem samotným, bavily mě textově svérázné songy doplňující děj, bavili mě známé tváře v malých a o to vtipnějších roličkách a vlastně mě bavil celý tenhle film. Jediné, co mě nebavilo, byl český dabing, kdy to zase distributor totálně zvoral a nepřeložil titulkama písně, které tvoří velkou část děje a mají stejný význam jako přeložené mluvené slovo, takže pokud neumí divák anglicky, bude mít z filmu poloviční zážitek, což není můj případ, ale méně jazykově nadaným dabing prostě nedoporučuju. Jinak nemám výtky, povedená komedie. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Rocková popkultura mě nikdy nebrala a doteď nerozeznám Kiss od Aerosmith (teda ty nejspíš jo, ale jinak je to bída), a proto se nikdo nemůže divit, že tenhle šálek kávy mi nijak zvlášť nechutnal. K tomu ještě plno nechutného a hrubozrného humoru. Tohle u mě nedělá dobrou komedii. Pánové sice nakopali Satanovi zadek, ale já se z nich na zadek rozhodně neposadil. To jsem jediný kdo Jacka Blacka považuje za neschopného komika? Asi jo. Zábavu jdu hledat raději jinam. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Jack Black s kamošom sa snažia uchytiť v Hollywoode ako rocková skupina Tenacious D, ale na to aby boli najlepší musia získať brnkátko vyrobené zo samotného satana uloženého v rockovom múzeu. Opäť potešia malé úlohy vedľajších štýlovo voháknutých postáv Tima Robbinsa a Bena Stillera. Uvoľnená komédia pre rokových fandov. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (15)

  • Kytara, na kterou Satan (Dave Grohl) hraje při finálním souboji, je Dean Dimebag Dime From Hell. (Nathaniell)
  • JB pochází z katolické rodiny, jeho představitel Jack Black je přitom ve skutečnosti židovského původu. (GreatestFan)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama