Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vítejte v Sunnyvale Trailer Parku, kde tráví svůj promarněný život tři nejlepší kamarádi, třicátníci Ricky, Julian a Bubbles. Vůdce Ricky právě teď bydlí v autě, protože ho dlouholetá přítelkyně Lucy vykopla z bytu - už ji unavují jeho věčné zlodějny. Ricky chce s Lucy a jejich dcerou trávit víc času, ale právě teď musí pomoci Julianovi a Bubblesovi při další krádeži. Ostatně jak jinak má podporovat rodinu? Tentokrát však jsou kamarádi dopadeni a putují za mříže. Tam ovšem hned začnou vymýšlet plán na poslední fušku, která by je zabezpečila až do důchodu, ale nehrozilo by, že kvůli ní stráví zbytek života v kriminálu. Všechno je v běhu, ale když se jim shodou okolností podaří utéct z vězení, místo aby si užívali bohatství, musejí prchat před helikoptérami, vyhýbat se kulkám a hrát nebezpečenou hru o život. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Grimlok 

všechny recenze uživatele

Tak u tohohle filmu jsme se s kámošem fakt řezali a to musim uznat, že se smějeme jenom fakt velký srandě. Ale tenhle film, ty hlody, postavy, to je fakt moc. Julian, kterej tam v jednom kuse lítá se skleničkou v ruce, v níž má rum s colou. Yogurth, kterej má na očích popelníky a jediný co ho zajímá jsou jeho kočky. Ožralej správce karavanovýho parku se svym tlustym pomocníkem. A samozřejmě nesmim zapomenout na dva rádoby-rapery, který maj jenom pět tříd základky a jezdí na sněžnym skutru. Po vzoru těchto chlapíků si jdu vyhlídnout velkou čórku. ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Očividně tu byla snaha o kinematičtější pojetí, o nablýskanější kabát (soundtrack byl slušnej), o hraní na city, ale k čemu, když je to o hrdinech, co jsou definicí bílé špíny a vlastně všeho, co jde proti těmhle věcem? Jakmile se prokousáte geniálním seriálem, a tím myslím především jeho první polovinou a úvodníma šesti sériema, tu laťku těch geniálních momentů, kdy Ricky a Julian končí každou sérii v lochu, je obtížný překonat a tak bych řekl, s čestnou výjímkou 'Say Goodnight to the Bad Guys' (2008) jsem fakt nenarazil na kvalitou něco, co by se úvodní show rovnalo. Přitom je vtipný, že je tohle skoro dvacet let stará záležitost, která se natáčela, zatímco já se ještě válel na ZŠ a člověk stejně tak nějak potřebuje znát kontext, aby ocenil alespoň průměrné kvality tohohle meh nablýskanějšího stylu TPB, co samo o sobě nestojí za moc. ()

Reklama

zahadum 

všechny recenze uživatele

Dobre je to povrchné....vulgárne a primitivizmus z toho trčí od prvej do poslednej minúty filmu..dokonca je to točené snáď klubom priatelia lacného amatérskeho filmu.....noa ? ale má to dušu...ide z toho život...je tam miliarda drobných detailov zo skutočného života...hlášky ktoré vznikali odpisovaním zo života...proste je to komédia plná absurdít ale nie je to až tak moc vzdialené od reality kde je všetko len krajšie balené do vaty...ak budete pozorne sledovať tak v tomto krásnom filme spoznáte svojich vlastných jogurtov..Rickiov .... a použité kozy :) btw...prosím nie je to americký film...tak ho neurážajte toľko :) ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Plno bizarních postaviček v naprosto ujetym příběhu. Celkově musim říct, že je to neuvěřitelná hovadina, ale co je to platný, když jsem se těm absurdnim vtipům musel smát... Nejlepší byla postava týpka, kterej za všech okolností držel v ruce skleničku s nějakym drinkem. Doporučuju připravit si k filmu zásobu lahváčů. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Mám taký dojem, že k úspechu totálneho vychutnania si filmu je potrebná aspoň minimálna predosšlá znalosť kanadského úspešného seriálu, na ktorý film nadväzuje. A po zhliadnutí tohto masakru mám chuť sa na ten seriál vrhnúť, keby bolo ako. Škoda jeho žiadnej distribúcie do tuzemska. Títo karavanoví chalani majú štýl, absolútne dementné charaktery, odporúčam pozerať bez dabingu. A aj keď je to vlastne úsplná somarina, ktorá sa zo začiatku zdá byť tuctová, títo minco-zlodeji mi ten názor začali pekne vytláčať z hlavy a dokazovať, prečo sú za oceánom takí úspešní už sedem rokov (sedem sérií). Uff a práve preto som z toho mohol mať lepší pocit. 75%. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Jedna z hlavních postav filmu Julian (John Paul Tremblay) má v každém záběru v ruce sklenici s alkoholem. (markyzgero)

Reklama

Reklama