Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V nové variaci na známý příběh rozpolceného vědce se setkáváme s mladou a půvabnou Jackie, neprůbojnou obchodnicí po telefonu, jež se právě dozvěděla, že zemřel její strýc. Z pozůstalosti pochopí, že se zabýval pozoruhodným výzkumem. Po nehodě v laboratoři se však začnou dít podivné věci. Z Jackie se pomalu stává Jacqueline, divoká a nespoutaná dračice… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Od Kanefskyho a jeho naprosto skvělém There´s nothing out there jsem čekal něco víc, něco mnohem víc. Třeba i lehce podprůměrný film. Ale tohle je úplná sračka která zachraňuje pár srandovním scén. Ale film je sám o sobě děsná kravina kde se bud jebe nebo mele. Navíc ty lechtivý scény byly dost funny samo o sobě, hlavně ta scéna kde chlap už nemůže tak mu ženská zlomí ruce a jede dál, kravina. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Při přepínání kanálů jsem narazil na pár scén z tohoto filmu. Horor? Komedie? Směšné to bylo, ale hlavně ve chvílích, kdy to zřejmě mělo být vážné. Příšerná kamera, jak z nějakého laciného porna (no ostatně hlavní hrdinka buď masturbovala nebo s někým souložila tak, že ho skoro zabila - z toho mála, co jsem viděl). Ale u video filmu je to normální... ()

Theker 

všechny recenze uživatele

Tak hviezdička navyše pre ten megaorgazmus pod palmou.... inak ako vždy pri týchto filmíkoch sa jednalo o totálnu kravinu. ()

Reklama

Reklama