Reklama

Reklama

Detektiv Tad Gruzsa (L.Fishburne) potřebuje vyměnit s mexickými drogovými mafiány svého zajatého parťáka za americkou drogovou spojku Bobbyho Z . Problém tkví v tom, že Bobby je mrtvý, a tudíž k výměně nepoužitelný. Naštěstí se ve vězení nachází zlobivý hipík jménem Tim Kearney (P.Walker), který je Bobbymu neuvěřitelně podobný. A protože o jeho smrti ví zatím jen policie, rozhodnou se použít k výměně Tima. Pokud proběhne vše podle plánu, Tim získá svobodu. Situace se jim ovšem vymkne z rukou… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Co to kua mělo znamenat? To místama vůbec nedávalo smysl, takže su zvědavej, co všechno najdu v Zajímavostech pod sekcí Chyby ve filmu. Podlě mě je totiž celej film docela velká chyba. Ne, nebudu hrát producentům do karet a řeknu rovnou, že si z diváka asi udělali prdel, protože myslící osoba je touhle fraškou sražena k zemi debilnostma, nesouvislostma a blbejma nápadama. Bohužel. Těšil jsem se na dobrej film s mým oblíbencem mrtvolou Paulem Walkerem a dostal jsem do držky. Olivia Wilde alias moje oblibená 13 z Dr. House, na tu se vždycky pěkně kouká, ale herecky se tady taky nemohla moc odvázat. Ani ostatní herci ve vedlejších rolích neměli šanci se nějak zvlášť ukázat. A tak, i když to nemělo špatně našlápnuto, jsem docela litoval, do čeho se to všichni nechali uvrtat. Blbej scénář totiž ani sebelepší herci nezvládnou... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 7/10/// +Paul Walker, zajímavý příběh, docela mě to chytlo -mohlo být ještě víc akce a mohla být ještě drsnější/// Tohle je jiný Bobby Z než, ten kterého jsem viděl v Divokých vlnách. Člověk ovlivněn animákem si najednou není jistej co je pravda a co smyšlenka. Po zhlédnutí však víc věřím totmu snímku, který si rozhodně nehraje na neviňátko a Bobbyho Z vlastně vykresluje jako pěkně sobeckého hajzla. Nicméně záměna s Walkerem a jeho snaha dostat se z průseru je natolik poutavá, že jsem měl problém od filmu odejít. I závěr byl nevšední a herci jeden vedle druhého na sebe strhávali pozornost. U mě tedy povedený film./// Celkem 68%/// ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý určite nemal vyššie ambície, len na nejakú chvíľu pobaviť diváka po únavnom dni. Natočené to ale rozhodne nieje skromne, badať na tom schopnú ( nielen ) akčnú réžiu a herci hrajú viac než slušne. Napchať do toho väčší rozpočet a aj vyššie ambície, mohla sa z toho stať pôsobivá kino kultovka. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Prekvapujúce. Chodec mal len dve sady filmov. Totálne, lacné, B-čkoviny, ktoré si užíval a potom autičkárske srandy. Tu mu veľmi príjemne sekundovala Olívia, malo to aj náznaky nejakej záletky a aspoň to nepôsobilo tak tupo a prvoplánovo. Tak či onak, ostáva to v Bčkových vodách, ale nešklbete si kotlety a miestami to aj baví. 3 z 5 ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Po rozpačitom začiatku sa film veľmi slušne rozbieha až do záverečného happy-endu. Spočiatku celkom chaotický film, kde vlastne človek nevie, kto v tom filme čo chce. Po čase sa ale dej "rozmotal" a tak vieme o čo má ísť. Dostať sa do jedného kartelu, aby mohli agenti jeho členov zatknúť. Ale dej sa pochopiteľne solídne skomplikuje, keď do hry vstúpia jednak syn dôvtiplného priekupníka Bobbyho Z a potom keď sa tam objaví pravý Bobby. Celý film ťahajú Paul Walker a Olivia Wilde, inak by to bol celkom prepadák. Dávajú filmu šmrnc. Raz vidieť a potom už nie je nutné. Ľahká sranda, keď chceš vypnúť mozog a len sa pobaviť. Nič viac, nič menej. Každopádne dosť dobré herecké obsadenie, ale to je asi tak všetko. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Film obržel hodnocení R za násilí, používání drog, sprostého jazyka a sexuální scény. (Terva)

Reklama

Reklama