Reklama

Reklama

En Marchant

  • USA Walking
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Kanada, 1969, 5 min

Režie:

Ryan Larkin

Obsahy(1)

Snímek zobrazuje různé druhy chůze, jak působí, co chůze vyjadřuje, čím se vyznačuje .. (ČSFD)

Recenze (12)

Němi 

všechny recenze uživatele

Technicky (graficky) dokonale zvladnute a okouzlujici, ale jinak...? Temer videoklip. Citlive, uklidnujici nic. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

No musím uznať, že Larkin stvára naozaj štýlové a šikovné dielka. A hudba v pozadí len dotvára a stupňuje pozitívny dojem z videného. ()

Una111 

všechny recenze uživatele

Zajímavé po stránce výtvarné - užití různých technik. Zábavná podívaná, oslava pohybu, radost z pohybu. Víc bych v tom nehledala. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

období květinových dětí z toho krátkého výtvarného počinu Ryana Larkina silně vyzařuje. Bez děje, emotivní a uklidňující. Lepší 3hvězdičky. Zkoukněte zde: http://vimeo.com/12663186 [ PŘÍBĚH: 0 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 2 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

gjjm 

všechny recenze uživatele

Výtvarně příjemně zvláštní Larkinova animace, doprovázená prapodivnou, ale docela sympatickou hudbou. Rozpohybované obrázky ve spíše karikaturistickém duchu, ukazující s grafickou precizností a tomu odpovídajícím emočním potenciálem, co všechno se skrývá v lidské chůzi, jak různí lidé chodí a spoustu dalších věcí. Scházelo mi tam něco jako jednotící prvek nebo spojení, nepochopil jsem úplně smysl úvodní sekvence (to je, vím, moje chyba). Také mi přišla nesympatická rozdílnost použitých výtvarných stylů (nejhezčí byl ten v druhé polovině třetí minuty). Prapodivné, ale zajímavé dílko. ()

wovsi 

všechny recenze uživatele

Vizuální ztvárnění spolu s hudbou působí velmi pozitivně. Vidíme postavy, které žijí, protože prostě kráčejí svobodně kupředu... O tom je vlastně celý animák - a kupodivu to bohatě stačí. Navíc se jedná o úžasný antidepresivní počin. Prosycenosti atmosférou šedesátých let si nelze nepovšimnout. ()

Reklama

Reklama