Reklama

Reklama

Hudba ulice

  • Kanada Street Musique
Animovaný / Krátkometrážní / Muzikál
Kanada, 1972, 9 min

Režie:

Ryan Larkin

Obsahy(1)

Jak napovídá sám název - jedná se o pouliční muzikanty zobrazující dílo, které je propojeno se zobrazením psychadelických jevů. (ČSFD)

Recenze (8)

Gimp 

všechny recenze uživatele

Má to svůj vtip, ale myslím, že to asi není myšleno pro člověka s "čistou hlavou". Rozuměj hipícká úchylárna. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Podobne jako u Syrinx a En Marchant technicky dokonale, ale o nicem. Tentokrat ale i nesoudrzne. Ruzne styly se to k sobe nehodi. Hlavni technika 'prelivani obrazu' se navic dokola opakuje a pusobi dojmem predvadecky, co ze to vsechno zvladnou. Prazdna nuda podlozena chabou hudbou, s kterou obraz nijak nekoresponduje, takze to neni ani videoklip. Drogova halus. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Autor musel být při tvorbě na LSD - všechny ty zářivé barvičky, metamorfózy, šílené blikání a svíjení se, jinak to nelze brát. jen na začátku a na konci jsou černobílé reálné záběry muzikantů z ulice, z nichž jeden se snaží schovat za druhé. Asi už mu to natáčení nechtěné bylo trapné. Když však netrpí divák halucinogenními projevy, asi ho tohle dílko moc nechytne. ()

ad-k 

všechny recenze uživatele

Možná kdyby na scéně pobíhal Clayman a do rytmu mu hrál Terry Taylor... bylo by to o kus lepší. Ale bez nich? 50% ()

Una111 

všechny recenze uživatele

Tak se mi zdá, že úroveň Larkinových animovaných filmů jde ruku v ruce s jeho úpadkem životním: drogy, alkohol, nespořádaný život bisexuála... Tenhle jeho poslední film už je opravdu o ničem. Rozmanité výtvarné techniky se sice uplatňují i zde, ale nápaditost je mnohem chudší a výpověď - žádná! ()

easaque 

všechny recenze uživatele

asi jsem divný, ale mě se to hodně líbilo. Do psychedelické nálady jsem se dostal i bez houbiček a udělalo mi to velkou radost. Hudba mi tam padla jako ulitá. Nemůžu tedy hodnotit jinak než 5hvězdičkami - sám jsem překvapený. [ PŘÍBĚH: X /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 2 /// STYL: 3 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Reklama

Reklama