Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nancy Drew s nepostradatelnou lupou a práškem na snímání otisků prstů opouští River Heights a míří do Hollywoodu... ne proto, aby se seznamila s hlavním hrdinou seriálu Smallville, což si myslí její přítel. Nancy jede vyřešit jednu z největších záhad vůbec: tajemnou vraždu herečky Dehlie Draycott. Jak si ale naše detektivní hrdinka poradí s protivnými a záludnými kráskami na hollywoodské střední? Přidejte se k Emmě Roberts, která jako Nancy prožívá dobrodružství, nebezpečí i lásku. Kamkoliv se Nancy vydá, napětí ji následuje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

V 90. letech jsem české překlady Carolyn Keene nečetla. Raději než Stopy zločinu jsem měla Stopy hrůzy. Ale po setkání s tímhle filmem shledávám, že bych Nancy Drew mohla zahrnout mezi své oblíbené dívčí hrdinky spokojeně i zpětně. Je to zajímavý fenomén, adaptace lze sledovat zpětně až do 30. let a českých knížek vyšlo akorát deset. Nancy je předchůdkyní všech těch Verč Marsových a není důvod si její dobrodružství neužít i dnes. Příjemný koncept holčiny školou povinné, která je příjemná, mírně starosvětská a ve volném čase ráda řeší záhady nejrůznějšího druhu. Škoda, že na pokračování pod Flemingem už nedošlo. On sám natočil několik hodně dobrých teen filmů před rokem 2000 a Emma Roberts je fajn teenka, která v době Drew ještě nehrála žádné fifleny. Čili novou Nancy hodnotím jako veskrze příjemný zážitek. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Cameo Bruce Willise potěšilo, ale jinak je to strašlivě, strašlivě naivní a přehnaně dokonalé a vyparádičkované. Místy to mělo atmosféru a byla tam vidět snaha o dobrou detektivku, ale všechno to dobré bylo neustále zazdíváno snahou zavděčit se malým dětem a díky tomu mě film místy bavil a místy strašně vytáčel. Ale to asi byla daň za to vidět Emmu Roberts v pyžamu... Howgh! ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Náhodou som narazila na tento film. Dočkala som sa presne toho čo som očakávala. Dočkala som sa filmu o nevšednej teenegerke, so všednými problémami, no s nevšednou záľubou. Emma Roberts hrala milo aj keď niekedy skôr zmätene. Príbeh bol pochopiteľný, tento film je predsa len určený skôr pre deti, takže celá zápletka bola ľahko vyriešená. Na deji mi skôr chýbalo ešte trošička toho záhadného, tajomného. Celkovo asi 60% a tých 10% je za to, že som si to pozrela v AJ, a pekne som si ju pri tom precvičila. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Dětská detektivka, která víc než samotnou zápletkou překvapí Brucem Willisem v malé roli sebe sama v dokonale zbytečné a samoúčelné scéně z natáčení dobové detektivky. Scéna, ve které si roli nervózou stiženého režiséra střihl Adam Goldberg, měla asi reflektovat původ hlavní postavy - mladá amatérská detektivka z románů první poloviny 20. století - ve filmu je ale zakomponována tak nahodile, že to spíš svědčí o využití možnosti mít ve filmu Willise za každou cenu (to samozřejmě docela chápu). 50% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Nejnovější celovečerní adaptace oblíbeného dívčího čtiva ze 30. let od fiktivní autorky Carolyn Keene o záhadami a jejich vyšetřováním posedlé teenagerce Nancy Drew. Ta se dočkala hned čtyř filmů už na konci 30. let v produkci Warner Bros. a následně dvou seriálů (1977, 1995) a televizního filmu (2002) pod křídly ABC. V ZÁHADĚ V HOLLYWOODU se Nancy (v podání Emmy Roberts, dcery Erica Robertse a neteře Julie Roberts) pohybuje v současném světě a využívá moderní techniku, sama ale zůstává přemoudřelou a přeslušnělou samostatnou dívenkou ze 30. let respektující dospělé autority, s jejím starým oblečením a legračním autíčkem. Pro dospělého se film potácí mezi trapností (infantilní humor, neživotné figurky místo postav) a nudou (průhledná detektivní zápletka) a nepěkně podceňuje i svou cílovku, která ale bude zřejmě i tak spokojena. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Napriek otrasným kritikám a zlým tržbám mali vzniknúť ďalšie dve pokračovania. Obe pokračovania mal režisérsky a scenáristicky podchytiť opäť Andrew Fleming. Viacerí protagonisti filmu sa zišli na rokovaniach, ale nakoniec z oboch filmov zišlo. (martin1m2)
  • Kresby, které se objevují za koncem filmu během titulků, jsou velmi podobné ilustracím v původních knihách. (HappySmile)
  • Když Nancy hledá informace o herečce Dehlii Draycott, zamíří také na stránku www.imdb.com. (HappySmile)

Reklama

Reklama