Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romy a Michele (Mira Sorvino a Lisa Kudrow) se znají od dětství, chodily spolu na střední školu, ale díru do světa rozhodně neudělaly. Když se dozvědí o maturitním srazu po deseti letech, životní úspěchy si prostě vymyslí...  Romy (Mira Sorvino) a Michele (Lisa Kudrow) jsou už od dětství nejlepší kamarádky a od maturity také spolubydlící. Žijí v jižní Kalifornii a jejich život je absolutně bezstarostný, plný zábavy a mejdanů. Když se doslechnou o srazu se střední po deseti letech, začnou bilancovat a jsou samy překvapené, že se nemají čím pochlubit. A tak se rozhodnou, že si své životní úspěchy prostě vymyslí. Romy a Michele přijíždějí na sraz absolutně připravené předstírat svůj úžasný život, především před jejich starými rivalkami – roztleskávačkami. Jenže když se znenadání objeví spolužačka Heather Mooney, která zná pravdu, jejich sehraná šaráda je u konce… (HBO Europe)

(více)

Recenze (18)

Haloo5 

všechny recenze uživatele

Stupidita, ktorú som sledoval iba z donútenia. Približne načrtnuté (BACHA menší SPOILER :D): vata, vata, vata, blbý nápad, predstieraný sex, vata, vata, odhalenie, vyjasnenie, porozumenie, príchod "princa", tanec (asi paródia hriešneho tanca v trojke), odlet helikoptérou.... Aby to bolo fér, občas som sa bavil a herečky sú pekné. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Mira Sorvino a Lisa Kudrow pobíhají celu dobu v krátkých sukýnkách, což je hlavní a zřejmě i jediný důvod film vidět. Sorvino občas i hraje, ale jinak bylo její nasazení dost zbytečné. Scénář je tak prostý a některé scény tak hloupé (tanec při Time After TIme, budoucnost ve snu, helikoptera v závěru), že stačilo nasadit kterékoliv herečky s hezkýma nohama a bylo by to prašt jak uhod. Taky tady hraje Vincent Vetresca, který hrál v Přátelích v jednom dílu opilého partnera Moniky. To je asi tak všechno, co se o tomhle dá napsat. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Film meho detstvi. Kdyz nam s nejlepsi kamaradkou bylo tak dvanact let (coz je zhhruba kolem data premiery), tak jsme ho povazovaly za svoji bibli :D Nutno dodat, ze v ty dobe jsme poslouchaly Spice girls a nejvetsi ulet byly modre nalepovaci nehty z Brava. Kdyz jsem film videla po deseti letech, byla jsem prekvapena, jak se vsechno zmenilo. Hezoun uz vubec nebyl hezou, ale slizkej princ, kterymu jeho kun uz davno ujel, a obe hlavni hrdinky byly prasteny holky, ktery v zivote vlastne nic nedokazaly, ale presto mely jedna druhou. Takze jedna hvezda za sentimentalni vztah a jedna hvezda ze Lisu Kudrow a blaznive kostymy obou herecek. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie nenápadně narážející na velký problém "západního světa", zvláště pak Spojených států, tedy honbu za úspěchem a penězi. Kdo nemá tolik peněz a není úspěšný je nula. Hlavně je to ale klasická oddechovka. A odpověď na otázku, která z těch dvou je krásnější je naprosto jasná, Mira Sorvino. ()

ivamka 

všechny recenze uživatele

Taky se to vždy u vás na srazu ze školy rozdělí na šprty a ignoranty? Tyhle dvě holky chtěly protrhnout bariéry a něco změnit. Ale ono se i tak toho hodně změnilo. Asi jak Libor Sedláček, kterého jsem v osmičce doučovala slovesné třídy a stejně dostal za pět, ten pablb s tupým úsměvem přišel, že má dva obchody a firmu na vodařské práce. Ale tenhle film byl skvělý. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama