Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (211)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Shirley Walker: 1. Dance of the Sugar Plum Fairy 2. (Everybody's Waitin' for) 3. The Man with the Ba 4. Silent Night 5. Jingle Bells 6. Deck the Halls 7. Arabian Dance 8. Waltz of the Flowers 9. Carol of the Bells 10. Final Waltz 11. Apotheosis 12. Waltz of the Snowflakes ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na podobný námet, ako bol originál z roku 1974 bol napísaný odlišný scenár, ktorý má oproti pôvodnému snímku nemálo zmien a tak sa javí skôr ako pokračovanie než remake. A tým, ktorým verzia spred takmer 40 rokov nechutila z dôvodu toho, že sa zameriavala viac na príbeh a postavy ako na kolotoč nechutností, je predstavený klasický, krvavý ( a celkovo vynikajúci ) slasher. ()

Reklama

ScarPoul odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutočne hlúpy film, ktorý je akoby výsmechom všetkým Slesherom s podobnou tématikou. Nemôžem sa pochváliť tým že som videl originál zo 70 rokov ale toto je naozaj dosť. Jediné čo si v tomto filme zaslúži aké také uznanie je kamera, ktorá naozaj má pár svetlejšých momentov, hlavne vo Flashbackových pasážach ale inak je to odporne strašne. Nedá sa ani povedať či je to nechutné aj keď som bol znechutený pretože je tu kopec vrážd a každá by mohla byť pekne natiahnutá keďže sa jedná o baby a hlavne také hlúpe. Čakal som nahánačky a stiesnenú atmosféru lenže každú z hrdiniek zabijú do desiatich sekúnd a všetko je strašne tmavé čiže na hovno. Dokonalá ukážka stupidity hlavných hrdinov a neschopnosť nič spraviť aj keď sa to dá normálne my chýba Mike Myers alebo Jason ktorý vedeli aspoň rozpumpovať krv v žilách. Toto je ako keby výsmech ich umeniu a snaženie sa o pochopenie vraha okej to beriem ale nech je to dokončené nie iba načrtnuté a aj tak je to zbytočné a smiešne. Glen morgan natočil film o ktorom som si myslel že ho úplne zabil scenár keď v tom v titulkoch čítam že pán Morgan napísal aj scenár, bravo Glen si fakt umelec. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

No takový běžný horor. Ale scéna kdy kluk povraždí rodinu a z matky si vykrajuje vánoční cukroví a pak to krásně pojídá neměla chybu. A nebo když ho máme ve 12 letech ojede a má sním pak dceru. Billy se po letech vrací domů ,ale tam bydlí skupina studentek a tak jednu po druhé vraždí a vydloubává jim hlavy jenže někdo mu ještě asi pomáhá.... ()

Sartorius 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelný záporák a hromada hezkých slečen. Klasická vyvražďovačka, kde lehce odhadnete, kdo na konci přežije. Původní film jsem neviděl, což tomuhle remaku pravděpodobně přidalo jednu hvězdičku. Stále se opakující vzorec vražd začne nudit už při druhé oběti. "Vřískající královna" M.E.Winstead a M.Trachtenberg alespoň zajišťují, že je na co se dívat. Vlastně představovaly jediný důvod, proč jsem to dokoukal... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Režisér Glen Morgan měl v “záloze“ ještě herečku Margot Kidder, která si rovněž zahrála v původním filmu, přednost nakonec dostala Andrea Martin. (Stocki)
  • Mary Elizabeth Winstead po první schůzce s režisérem Morganem váhala, zda roli přijmout, jelikož právě dokončila natáčení filmu Nezvratný osud 3. Nakonec ale roli Heather přijala i díky faktu, že je fanynkou verze z roku 1974. (Stocki)
  • Andrea Martin, která ztvárnila postavu Barbary, se jako jediná zůčastnila i natáčení původní verze Black Christmas (1974), kde si zahrála roli Phyllis. (Stocki)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama