Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (212)

cariada 

všechny recenze uživatele

No takový běžný horor. Ale scéna kdy kluk povraždí rodinu a z matky si vykrajuje vánoční cukroví a pak to krásně pojídá neměla chybu. A nebo když ho máme ve 12 letech ojede a má sním pak dceru. Billy se po letech vrací domů ,ale tam bydlí skupina studentek a tak jednu po druhé vraždí a vydloubává jim hlavy jenže někdo mu ještě asi pomáhá.... ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

V rámci merítok žánru (subžánru) solídna záležitosť, ktorá je svižná a nenudí. Prisahal by som, že to malo aj náznaky atmosféry, no veškeré pokusy o jej navodenie sa príliš rýchlo stratia pod mnohými výraznými "kiksami" zo strany scenáristov a prebytkom "flashbackov", po väčšinou úplne zbytočných a nezmyselných. Film si po celú stopáž ponecháva štýl a na pohľad je zaujímavý, stupídne chovajúce sa dievčatá sú sexy (ako sa na slasher patrí), vrahove telefonáty sú pomerne desivé, vraždy sú brutálne, šťavnaté (občas mierne prehnané) a povedal by som, že dobre funguje aj atmosféra Vianoc. Ono to je viac-menej fajn, nebyť spomínaných scenáristických dier, nezaujímavých "flashbackov" a záveru, ktorý sa mi akosi nechce komentovať (WTF?!), bol by to remake, ktorý originálu väčšiu hanbu nerobí (originál má naviac v podstate len v oblasti atmosféry). Keby sa aspoň tie "holky" ukázali nahé, prihodil by som aj tú štvrtú hviezdičku, takto ostávam pri pekných troch, s tým, že skutočne existuje mnoho nudnejších a fádnejších remakov horrorových klasík. Zámerne som nepoužil slovo "stupídnejších", pretože tento taktiež mnoho rozumu nepobral... "Ovšem", od slasheru toho veľa nečakám a tento sa mi napriek všetkému páčil... ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se na tento film přesně 24. 12. a čekal, co mě čeká:-) Nic, nic a nic. Nuda, šeď a bída. Až vám toto DVD nabídne bába v trafice, tak ho odmítněte. Vyšel i originál. Nemám odvahu si ho pustit. Ale asi budu muset, nebo mě ty neviděné DVD brzy zasypou:-) Zpět k filmu. Vidíme žalostný scénář. Nudný děj. Hudba nikterak líbivá. Herci přehrávají. To by stačilo. Jedna hvězda, výše nejdu. ()

Sartorius 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelný záporák a hromada hezkých slečen. Klasická vyvražďovačka, kde lehce odhadnete, kdo na konci přežije. Původní film jsem neviděl, což tomuhle remaku pravděpodobně přidalo jednu hvězdičku. Stále se opakující vzorec vražd začne nudit už při druhé oběti. "Vřískající královna" M.E.Winstead a M.Trachtenberg alespoň zajišťují, že je na co se dívat. Vlastně představovaly jediný důvod, proč jsem to dokoukal... ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Príjemne osviežujúci remake klasiky . Lepšie sa hrá s atmosférou Vianoc, je tu viac mordov, viac pekných herečiek... Scenárista na jednej strane fajne vyhodil vatu a bližšie nás zoznámil s Billym, ale načo tam miešal.... uf, to by bol asi spoiler, tak nič. Zrejme chcel mať prekvapivú pointu, no kľudne si ju mohol odpustiť. Vyvražďovačka, ktorej to slušne odsýpa, killsy sú pekne drsné, nenudí, ale ani nič nové neprináša. Kto by ale chcel od vianočného slasheru, niečo viac? ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Andrea Martin, která ztvárnila postavu Barbary, se jako jediná zůčastnila i natáčení původní verze Black Christmas (1974), kde si zahrála roli Phyllis. (Stocki)
  • Původní název byl Bloody Christmas. (JasonIX)
  • Film se natáčel v kanadském Vancouveru během ledna 2006, natáčení zabralo 29 dní. (Stocki)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama