Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (212)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie každé Vianoce sú šťastné a veselé. Občas bývajú aj "Čierne Vianoce". A to nemyslím, že ich čiernymi spraví tá banda subsaharských mohamedánov, čo sa nám tlačí do Európy. I keď aj to je hodne desivá predstava. Teraz mám na mysli kanadsko americký slasher horror "Black Christmas". Je to remake rovnomenného snímku z roku 1974. Ten som ešte nevidel. No a po zhliadnutí tejto zmodernizovanej verzie po originále ani moc netúžim. "Čierne Vianoce" ma nezaujali, nepobavili ani nepostrašili. ** ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Zplácané a zpíchnuté horkou jehlou a to ještě rukou režiséra, který nedokáže sestavit kompaktní a fungující celek. Film se rozpadá na malé kousíčky, které drží pohromadě pouze díky líbivé herecké sestavě a vcelku originálnímu způsobu zabíjení, který se však neustále opakuje až otravuje. Pak už následuje jen klasické hororové klišé plné těch nejslavnějších hlášek: "Měli bychom zůstat pohromadě." nebo "Odpočiň si, už je po všem." Tfuj, tfuj, to už jsme viděli tisíckrát, a i když nás to bude bavit i po tisíci první, tak určitě ne v tomhle případě. Zapomeňte na Černé Vánoce, Vánoce mají být šťastné a veselé... ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Mně se tento remake líbil o hvězdu víc než originál z roku 1974, měl větší spád a nedělal si křeče s nějakým tajemnem. Tam, kde ve starší verzi chyběly nějaké informace (kdo, proč), tady dosadili psychopatovi příšernou matku a bylo... vymalováno. Jediné, co mají obě verze společné, jsou tuctové studentky, které nyní v onom domě bydlí, takže je jedno, která to schytá jako první a která jako poslední. Když napíšu, že mě tento slasher vánočně naladil, budu lidskou společností vyloučena? (ale no tak lidi, vánočně nazdobený dům, světýlka, dárečky pod stromečkem, sníh... ne? ;-) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Pár dievčat zo sesterského spolku oslavuje Vianoce a v zápätí z psychiatrického ústavu ujde nebezpečný pacient, ktorý býval práve tam kde je sesterský spolok. Potom sa ukazujú spomienky na minulosť a na toho pacienta Billiho a jeho dcéru či sestru Agnes. Je to taká priemerná teen vyvraždovačka z príbehom ktorý nie je ničím výnimočný a preto nemá ani čím prekvapiť. Zdá sa mi aj zmetený a chaotický. Ale sú tu dve pozitíva a to jedna je v herečkách už sa mi dlho nestalo,že v jednom filme bolo toľko pichaťelných rošteniek ako pravé v tomto filme a za druhé vraždy boli prevedené kruté, bezcitne a skoro všetky bolo aj vidieť. Ale to asi tak všetko čo môže tento film ponúknuť, tie trápne scény ktoré sa miesili z tuposťou hlavnej postavy ma utvrdili že originál je lepší. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se na tento film přesně 24. 12. a čekal, co mě čeká:-) Nic, nic a nic. Nuda, šeď a bída. Až vám toto DVD nabídne bába v trafice, tak ho odmítněte. Vyšel i originál. Nemám odvahu si ho pustit. Ale asi budu muset, nebo mě ty neviděné DVD brzy zasypou:-) Zpět k filmu. Vidíme žalostný scénář. Nudný děj. Hudba nikterak líbivá. Herci přehrávají. To by stačilo. Jedna hvězda, výše nejdu. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • V traileru je možné všimnout si několika scén, které se ve filmu nakonec neobjevily. Vystřižené sekvence měly být součástí "unrated" verze, která ale nebyla nikdy vydána. (Dlee)
  • Andrea Martin, která ztvárnila postavu Barbary, se jako jediná zůčastnila i natáčení původní verze Black Christmas (1974), kde si zahrála roli Phyllis. (Stocki)
  • Režisér Glen Morgan měl v “záloze“ ještě herečku Margot Kidder, která si rovněž zahrála v původním filmu, přednost nakonec dostala Andrea Martin. (Stocki)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama