Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (212)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ani neviem ako hodnotiť. Dlho som nevidel taký debilný film, popravde úprimne netuším, či dômyselne alebo nechtiac debilný. Aj preto ponechám neutrálne hodnotenie. Medzi plusy patrí dementný dej, strašní herci, množstvo úprimne hlúpych a katastrofálne nakrútených scén a kvantum nechceného humoru, ktoré z nich vyplýva. Hlavným záporom je skoro nulový boobiecount - a pritom to malo taký potenciál! (Už len také Michelle Trachtenberg a Mary Elizabeth Winstead!) ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Hrozná nuda, vraždí se snad v každým záběru, ale pořád stejně dokola, příběh vůbec nedává smysl!! Herečky jsou maximálně nesympatický, takže jsem se těšil až všechny zhebnou!! Jednou větou: Vánoce jsou milé svátky, doma pěkně odpočíváš, na pohádky se furt díváš, kdybys ale nebyl vůl...na půdě bys nezhebnul!! ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Veselé vánoce. Všechno nejlepší, jsou svátky.......... Čas štěstí. Je třeba zakopat válečné sekyry - sestře do hlavy.......... Hlavně oči, ty jsou základem příběhu, moc chutné - mňamka. Příběhu kralují převážně dívky a když jsou postupně likvidovány, užijete si jejich křik. Někdy až moc. Spousta krve a spousta mrtvol. CITÁT - Co jsi to Bille udělal!!........... Lehce nadprůměrný slasher. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na podobný námet, ako bol originál z roku 1974 bol napísaný odlišný scenár, ktorý má oproti pôvodnému snímku nemálo zmien a tak sa javí skôr ako pokračovanie než remake. A tým, ktorým verzia spred takmer 40 rokov nechutila z dôvodu toho, že sa zameriavala viac na príbeh a postavy ako na kolotoč nechutností, je predstavený klasický, krvavý ( a celkovo vynikajúci ) slasher. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Shirley Walker: 1. Dance of the Sugar Plum Fairy 2. (Everybody's Waitin' for) 3. The Man with the Ba 4. Silent Night 5. Jingle Bells 6. Deck the Halls 7. Arabian Dance 8. Waltz of the Flowers 9. Carol of the Bells 10. Final Waltz 11. Apotheosis 12. Waltz of the Snowflakes ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Mary Elizabeth Winstead po první schůzce s režisérem Morganem váhala, zda roli přijmout, jelikož právě dokončila natáčení filmu Nezvratný osud 3. Nakonec ale roli Heather přijala i díky faktu, že je fanynkou verze z roku 1974. (Stocki)
  • Ke snímky byly natočeny 3 alternativní konce, které ale nebyly nikdy vydány. (Dlee)
  • Kristin Cavallari odmítla roli Kelli. (Stocki)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama