Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brad a Virginia Marshallovi jsou ochotni udělat cokoliv, aby měli miminko. Když jim pak proslulý odborník na neplodnost dopomůže k početí, považují všechny problémy za vyřešené. Teprve teď se však začne odvíjet děsivý thriller o vědeckém experimentu, jenž se všem vymkne z rukou. Virginii během těhotenství sužují podivné symptomy, až nakonec zjistí, že doktor Meyerling není porodník, ale genetický inženýr, předurčený přivádět na svět větší, silnější a chytřejší děti. Virginiino zoufalé hledání pravdy vede k šokujícímu odhalení - dítě, které nosí, není její... a není lidské. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (7)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Psychologický horor, ktorý si určite nezaslúži podpriemerné hodnotenie. Nejedná sa síce o žiadny zázrak, ale film mal veľmi dobrú hudbu a miestami sa mu podarilo vo mne vyvolať dosť depresívne pocity. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Tohle je voda na můj mlýn, checht. A ta hláška na cz obalu, ta stojí za to. A stejně si ty ženské pitomé, nedají a nedají...říct, co? :)))))))))))) P.s. moc mě baví (ještě více, než film) zdejší odpady. To je asi od......nebudu komentovati. ()

Reklama

RobLord 

všechny recenze uživatele

V časech, kdy byl tento celuloid k mání ve videopůjčovnách, mě dobře pobavil. Nezapomenutelné je pro mne sebeubodání těhotné matky. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama