Reklama

Reklama

Plochá jak prkno

  • Kanada Flatly Stacked
všechny plakáty

Obsahy(1)

Byl jednou jeden muž, co se chtěl oženit. Váhal mezi třemi ženami. Rozhodl se je tedy vyzkoušet: každé z nich dal 1000 dolarů a sledoval, co nimi provedou. První utratila všechny peníze za mužovy požitky, koupila mu whisky, doutníky, hrací žetony. Druhá si nechala udělat manikúru, pedikúru a koupila si luxusní svůdné prádlo. Třetí žena celou sumu investovala a vrátila mu dva dolary. Se kterou z nich se muž oženil? S tou s největšími prsy? A jsme u merita věci. Autorská dvojice kanadských scenáristů Judy Holmová a Micheal McNamara se rozhodla natočit skoro hodinový dokument s několika ženami, které příroda "nahoře" ošidila, ale dobře to snášejí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Matty 

všechny recenze uživatele

S humorem pojatý dokument o jednou ryze ženském problému, který však jistě rozšíří obzory i mnohým mužům. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Poutavý dokument vyprávějící o několika ženách, které se naučily žít se svou ''chlapeckou'' postavou, jenž je obohacen o několik extrémně vtipných animovaných sekvencí. Na svou skoro hodinouvou stopáž dokáže o tématu mluvit vcelku poutavě a zábavně, příčemž nápady a zajímavé historky jako by tvůrcům nikdy nedošly. ()

dzej dzej 

všechny recenze uživatele

Zpřátelená komunita plochých žen omílá dokola jediné: "Size doesn´t matter, size doesn´t matter, size doesn´t matter...". Ano, na velikosti opravdu nezáleží, tak proč je tento "problém" nutno tak sáhodlouze řešit? ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Docela humorný dokument o ryze ženském problému, který však dokáže oslovit i muže - vlastně je tento především pro ně. Hlavně pobaví přístup k onomu problému, jaký ženy zúčastněné v tomto dokumentu mají.... ()

Mocoft 

všechny recenze uživatele

Kdyby to bylo na 20 minut, tak by byla hvězdička navíc! Pěkné, ale moc natahované a dokolečka omílané téma. ()

jiziczek 

všechny recenze uživatele

Dokument vyprávěný s nadhledem a humorem. Pohled žen, které jsou nad věcí a ze svého těla si nic nedělají. Navíc proloženo vtipnými animacemi. Pěkná práce! ()

Reklama

Reklama