Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moritz hledá pro svého jedenáctiletého kamaráda Leona chůvu. Chlapci se rozhodnou, najít ji na internetu. Proto do vyhledavače zadají tyto zvolené atributy: žena, sportovní postavy, poslušná a ... sexy. Na Moritze internet vychrlí několik odkazů a mezi prvními je internetová stránka s názvem „ VIP klub" kde najde i Jacky (Anica Dobra). Leon nemá tušení, že Jacky je prostitutka a pošle ji oznámení o „ Výběrovém řízení na vychovatelku". S použitím otcovi kreditní karty je Jacky přijata. O několik hodin později a s velikým výstřihem přichází na první domluvenou schůzku. Při úvodním rozhovoru s otcem Henrym, jenž drží v ruce Leonův harmonogram, si uvědomí, že jde o nedorozumění....jenže to vypadá, že se jí práce chůvy opravdu líbí. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (3)

Kikania 

všechny recenze uživatele

Hoci nemecké filmy nemám veľmi rada, tento bol výnimka. Namiesto otrepaných prvkov bolo viac zápletok, vtipných situácií, takže sa to dalo sledovať. V poho oddychovka, ked je niekto doma chorý:)) ()

Mes-siah 

všechny recenze uživatele

Viac romantické ako komédia. Ale ako oddychovka to je na nezaplatenie. Hlavná predstaviteľka je zobrazená v kontraste prostitúcií a materstva. Teda medzi zverstvom, ktoré sa pácha na prostiutkách a materskom cite, že sa stará o malého Leona a dostane sa do rodiny ako opatrovateľka. A všetko dobre vychádza. Nie však nadlho..... (17.02.2009) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama