Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý profesionální hráč basketbalu Thomas Hollmer, který kvůli vážnému zranění kolena už pět let nehraje, navštěvuje s přítelkyní Susanne dům po své tetě. Dům stojí na venkově, má velkou zahradu a Susanne je nadšená: už vidí, že tam bude dost místa i pro děti, které by chtěla mít. Jaké je ale její zklamání, když zjistí, že Thomas má v úmyslu dům co nejvýhodněji prodat. Už plánuje, že si koupí motorku, po které dlouho touží, a společně pak odjedou na dovolenou do Ameriky. I s ženěním chce počkat, přestože už by na ně měl věk… Thomasovi rodiče by už také rádi viděli, aby se syn oženil, a otec mu nabízí práci ve svém podniku. Od svého zranění totiž Thomas žádnou pořádnou práci nehledá a jen přešlapuje na místě, jak mu Susanne vyčítá. Večer se spolu kvůli tomu pohádají a rozzlobená Susanne odchází. Nazítří se Thomas probouzí sám a začíná den - nudný, dlouhý den, nejhorší ale je, že nazítří se vše opakuje. Naprosto stejně, jako den předtím, a tak je tomu i všechny další dny. Thomasovi se zdá, že se po odchodu Susanne jeho život zadrhl jako jehla na ohrané gramofonové desce… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

rytir1 

všechny recenze uživatele

Je těžké, aby se tento film líbil, když každému kdo jej zkoukne, nejprve připomene stejnou zápletku filmu Na hromnice o den více a poté dva slavné herce seriálu Kobra 11. Ale pokud toto opomenete, nic hrozného vás nečeká. Naopak, vcelku příjemná podívaná a mezi těmi verzemi časových smyček Němci ukázali, že amíci nejsou jediní kdo ji svede. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Námět časové smyčky je natolik výrazný, že když ho vidím ve filmu či seriálu již počtvrté (či popáté), nedá se ubránit pocitu, proč tohleto sakra točili. Navíc, když všechna předešlá mnou viděná zpracování byla tak špičková a tohle je prostě německý televizní film...s blbým koncem, jak jinak. Ano, člověka ten snímek baví, ale má nějakou hodnotu? ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Frank Stolte a Susanna von Landitz v romantické komedii odehrávající se v časové smyčce. Proč ne. ()

worm14 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda! Nevýrazný byl nejen hlavní hrdina (Thomas) ale i ostatní herci hráli na standartní úrovni německých béčkových seriálů... Celkově po všech stránkách slabý tv film, podtrhnutý ještě "vynikajícím" dabingem. Thomas se na to, že prožívá znovu předchozí den adaptuje taky překvapivě rychle... Nevydím fakt dúvod, proč by se na tuhle komedii měl někdo dívat, radši si běžte koupit dvd 30 případů majora zemana a budete se fakt bavit ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama