Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zoufalý newyorský paparazzi Les Galante se protlouká showbyznysem a snaží se lovit "výjimečné" fotografie celebrit, za něž dostává jen nepatrné honoráře. Jednou poskytne atraktivnímu dvacetiletému bezdomovci Tobymu přístřeší ve svém zanedbaném bytě. Ten se zamiluje na první pohled do rockové hvězdy Kharmy. Když ho tato divka pozve na svou narozeninovou party, přivede sebou i paparazziho Lese, který poruší slib na večírku nefotit, a tak jsou oba vyhozeni. Toby se stává přes noc celebritou. Médiím se přizná ke své lásce ke Kharmě a za zradu svého přítele se veřejně v médiích omluví. Les, který zůstal dál ve své chudobě a bezvýznamnosti, zuří a rozhodne se Tobyho usmrtit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Crazer 

všechny recenze uživatele

Jak bezdomáč ke štěstí přišel. Úvodní znělka na mě působila skvělou náladou (ochutnávání kelímků z Meka z odpaďáků musí být fakt slast ... ), ale tím to nejspíš všechno zkončilo. Momentů k zasmání je jak šafránu a člověk postupem času příchází na to, že děj je spíše pohádkou na dobrou noc. Naštěstí Michael Pitt a Steve Buscemi vše nakonec zachránili a na závěr filmu vznikl docela silný moment, odehrávající se na červeném koberci. ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Tahle pichlavá kritika blyštivého pozlátka (zevnějšku) a prázdného vnitřku se dá efektivně aplikovat nejenom na filmový svět Hollywoodu se všemi svými celebritami, nýbrž i na další mainstreamové lidské obory. Je dobře, že hlavní role ztroskotanců a vyvrhelů společnosti ztvárňují dva zdatní herci (klasicky úžasný Buscemi, ale čím dál tím víc mám v oblibě i Pitta), kteří své charaktery utáhnou. Naopak celebrity "hrají" špatně až estrádně (Lohman ujde). A právě to se mi na tom líbilo, že z nich DiCillo dokázal udělat pouhé ploché loutky, které se hýbou, jak jim někdo nařídí (jenom ty špagáty tu chybí). Pokud mě v tuhle chvíli napadá jediná věc, která je na csfd krutě nedoceněna, pak právě tahle. 90% ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Víte, za tu dobu, co server CSFD.cz navštěvuju (tento prosinec to už bude třetím rokem) jsem si už zvykl, že některé filmy jsou zde brutálně podceněny (tenhle) a některé naopak si v klidu lebedí v TOP 200 a IMHO tam nemají co dělat (všemi milovaný Pán prstenů). Ale co. Vždy jsem si říkal, že to je hlavně o lidech, kteří zde hodnotí. A o to větší to byl pro mě šok, když jsem zjistil, po dokoukání tohohle skvostu, jaké zde má hodnocení. To mi fakt vyrazilo dech. Tento snímek by si zasloužil být zde v červené barvě. A proč? Protože tohle byla skvělá jízda. Už začátek - styl kamery, hudba, Michael Pitt, který nemá s Bradem nic společného - mi napověděl, že tohle nebude jen tak obyčejný snímek. Potom tu máme paparazziho (ne, on vlastně není paparazzi, on je profesionální fotograf, který na to má licenci!) Steva Buscemiho, který v téhle roli přímo září. Jeho fotografa v jednu chvíli máte rádi, pak ho nenávidíte a někdy ho i litujete. Dále tu máme Alison Lohman (na kterou se těším ve filmu Stáhni mě do pekla) která mi předvedla, že není jen pěknou tvářičkou, ale umí i hrát. Navíc její K'Harma je dokonalou parodií na dnešní některé slavné (přiznejme si to, která slavná dnes nemá vlastní parfém, nepokouší se zpívat atd.?) ale zároveň nám taky ukazuje, že i takové mají city. Navíc poslední 10 minut jsem skoro nedýchal a jen jsem napjatě čekal, co bude dál. Tomuto filmu se tak povedlo něco nevýdaného. Probojoval se do mé TOP 10. Pro srovnání, některým filmům (Moulin Rouge) to trvalo např. 3 zhlédnutí, kdežto tomuhle jen jedno. Určitě si jej seženu a pustím si jej znovu. P. S. Rozhodně si počkejte do konce titulků, aby vám neunikla poslední scéna "Steve Buscemi ve studiu." ()

trojtmberk 

všechny recenze uživatele

Tři lidi, tři osudy, všechny na nic. Jeden bezdomovec co si snaží polepšit a je rád za cokoli co se nabídne, jeden fotograf co se nazývá profesionálním fotografem a nechce uvěřit a slyšet, že je jen ubohej paparazzi a jedna popová hvězdička co se soudí s vlastníma rodičema o prachy. A co že je všechny nutí to dál zkoušet ? No přece jediná věc, kterou mají všichni společnou....... jsou opilí slávou. ()

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

Klasika. Úchylný Buscemi s černými vlasy zase rozjíždí svoje ksichty. Bavil jsem se docela dobře. Pěkný pohled do myšlení lidí v top šoubyznysu. Hereček, zpěvaček, herců a veškeré špíny okolo, kteří se na nich živí. Herecky dobře zvládnuto, hlavně můj oblíbený Buscemi pod DiCilliem šlape. Každopádně film pro Nikonisty :) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Pri nakrúcaní filmu, kde Toby (Michael Pitt) zapichne nožom Blaina (Kevin Phillips), po tejto scéne režisér dá pokyn na zopakovanie. Blaine si následne vyzlečie modrú vestu, no po strihu na inú kameru ju má opäť oblečenú. (Illioplius)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna krátka scéna, kde Les Galantine (Steve Buscemi) dáva rozhovor v televíznom štúdiu. (Illioplius)

Reklama

Reklama