Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Micky se ve vězení upíná ke své touze po seznámení s úspěšnou zpěvačkou Karin. Poté, co v rádiu zaslechne informaci o konkurzu na chystaný muzikál, kde má dívka ztvárnit hlavní roli, využije příležitosti a v mrazícím voze uprchne z vězení. O pár dnů později se na konkurz přihlásí pod falešným jménem a postoupí do užšího výběru. Dorazí i Karin se žárlivým milencem, bohatým podnikatelem Oskarem, který je současně sponzorem představení. Přestože se autor libreta přimlouvá za obsazení Mickyho do hlavní role, cholerický a bezohledný režisér Palo ho odmítne. Mladíka přece nikdo nezná, a navíc si už Palo vybral populárního zpěváka Frantu. I přesto si Micky vyzvedne u produkčního Mirka text. Objeví se na první zkoušce a všechny přesvědčí, aby ho v souboru nechali jako alternaci pro všechny mužské role. Zatímco se seznamuje se starým hercem Michalem, jízlivou Sylvou či svobodnou matkou Romanou, detektiv Kopecký, který má uprchlého vězně najít, rozjede pátrání. Přestože v souboru zpočátku vládne napětí, začnou se rozvíjet některé vztahy. Romana se sbližuje s Michaelem, Micky občas hlídá její dítě a podaří se mu spřátelit se s Karin. Když režisér jen pár dnů před premiérou vyhodí nedisciplinovaného Frantu, dostane hlavní roli Micky. Večer za ním přijde do divadla Karin, zkoušejí spolu a potom se pomilují. Jenže pak se Mickyho fotka objeví v novinách, což neujde pozornosti policie. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (457)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Typický příklad muzikálového univerza, které jako film logicky pokulhává na obě nohy. A teď si k tomu přidejte osobnost Daniela Landy, jeho texty (hudba ujde) a jeho snahu něco sdělit a máte o hodnocení postaráno. 20% za opravdu vtipné situace. Nejvíc se mi líbil Jiří Korn, byl nad celý snímek správným způsobem povznesen. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Ach jo... Další český film, kde jsou místo postav jenom křečovitý figurky, toporný dialogy hraničící se směšností a scény, kdy člověk zvedá oči v sloup ("Právě umřel!" praví ve ztemnělém nemocničním pokoji sestra poté, co se hlavní hrdina se svou múzou přihasí navštívit kamaráda z lochu). Nad nelogičnostmi typu, že si kluk zdrhnul z báně a nechal se zaměstnat pod falešnou identitou v muzikálu, aniž by vzbudil jen stopu podezření, radši nedumat... ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě Kvaska už dost, opravdu dost překvapila, když se na pódiu objevila Balogová z první Superstar a hned na to zvukař Emil Zajac z VyVolenejch. Okamžitě mi bylo jasný, že tvůrci tohle všechno kolem nemůžou myslet vážně, a fakt to tak asi ani neberou. Landa zde hraje dost paradoxní postavu, tu největší hvězdu, která si může dovolit všechno a nakonec to s ním komicky dopadne a jediné co opravdu stojí za zmínku je příjemná hudba, která se nikdy neztratí a díky které také asi vznikl tento film. Není to žádný zázrak, ale příjemně se na to kouká, i když herci spíš nehrají, ale blbnou před obrazovkou. Dokonce jsem se ale občas i zasmál, absurditě scén a toho všeho kolem. Kvaska není špatná, muzika jí vyvišuje, ale jediné, za co stojí ten film vidět, je za tu závěrečnou scénu, a za tu muziku, která prostě pěkná je, o tom žádná. A to o ní můžu mluvit, kdy se mi zachce, třeba v každý větě:) ()

Ernia 

všechny recenze uživatele

Jediný světlejší místo tohohle filmu byla tak akorát hláška: Co řekls? a závěrečný titulky. Zbytečně vyhozené peníze za lístek do kina, kde jsem naštěstí byla se spolužákama. nepodařilo s ejimmě přemluvit, že je film dobrý. Mě to narozdíl od nich vůbec nebavilo, na film o mozikálu docela málo muzikálových čísel a pořádného nacvičování s pitomym koncem. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem shrnout vše větou: "Videoklip k písním Daniela Landy". Ovšem zdařilá píseň je jen jedna (pro nezasvěcené - Touha je zázrak) a spolu s rajcovní Luckou Vondráčkovou jsou jedinými klady filmu. Lucku uvidíte leckde a Touhu přehrávají rádia do zblbnutí. Koukatelný, bohužel celkem zbytečný film. 35%. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Ve filmu si malou roli politika zahrál poslanec Jan Vidím, který s Danielem Landou působil v řádu Ordo Lumen Templi. (DecentFellow)

Reklama

Reklama