Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nikhil a Ambar odjedou z Indie, aby si zařídili život po svém v australském Melbourne. Zatímco Nikhil sní o kariéře věhlasného kuchaře, Ambar odjela, aby se vyhnula svatbě a studuje medicínu. Zamilují se do sebe? A zůstanou spolu? Schyluje se k další velké bollywoodské lásce? (oficiální text distributora)

Recenze (14)

jorgus 

všechny recenze uživatele

Nejraději mám Bollywodské filmy odehrávající se přímo v Indii..když už se film odehrává v normalních kulisách tak vynikne bohužel to špatné co je na bollywoodu..přehrávající herci, nelogičnost děje..bollywod patří do Indie..tam těm zničehonic tancům a podivním scenaristickým kreacím věřm..resp užívám si to..takhle hodnotím jako normalní západní film:) ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Zpočátku velice zábavný film zhruba po 60 minutách začíná vážnět, ale i táhnout jak hlemýžď se spoustou obecných dialogů plných klišé, kterým chybí jakákoliv hloubka, neboť hrdinové se nesnaží najít vlastní cestu životem a opakují jen tradiční poučky. Na Indii však pořád velký nadprůměr. Pro mě jen za 60 %. BTW, prostitutka na bohatém předměstí se nedá najít snad nikde na celém světě :-) ()

Reklama

Pollock 

všechny recenze uživatele

Pokud by se celý film odehrával ve stejném duchu jako byl závěr v porodnici, zřejmě bych ho zařadil mezi ty slabší bollywoody se dvěmi ** možná * hvězdičkou. Naštěstí tomu tak nebylo a tak máme možnost vidět nejen to jak neschopné může mít Indie doktory, ale především velmi vtipnou komedii o společném soužití Preity a Saifa Aliho, které s sebou přináší běžné životní situace včetně nechtěného těhotenství. A musím říct, že tady jim to oboum sedlo. ()

šarka 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že takhle jsem se už dlouho nepobavila, a to i přesto, že tu chybí záplava barev, sárí a tanečků. Na celkem vážnou zápletku je naroubované ohromné množství více či méně připitomělých situací a postav včetně indického krokodýla dundeeho... a to všecko je korunováno naprosto šílenou a doslova dechberoucí scénou v nemocnici, u které se člověk buď skácí smíchy nebo bude jenom nevěřícně a s otevřenou pusou zírat, čeho všeho jsou v Indii schopní. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Hodně zábavné, svižné a místy příjemně ztřeštěné, přesně jak to mám rád. Saif Ali Khan a Preity Zinta moc moc fajn a těch 158 minut uběhlo jako nic..)) Z těch několika málo Bollywoodských filmu, které jsem prozatím viděl, se mi nejvíc líbil tento a po něm KAL HO NAA HO, tedy dvě romantické komedie ze současnosti..)) Festival Bollywoodského filmu 2007 ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama