Reklama

Reklama

Muži na stromech

(seriál)
USA, (2006–2008), 25 h 12 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Jenny Bicks

Hrají:

Anne Heche, Abraham Benrubi, Derek Richardson, Timothy Webber, Sarah Strange, James Tupper, John Amos, Cynthia Stevenson, Suleka Mathew, Lauren Tom (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(36)

Seriál vypráví o populární a půvabné poradkyni přes milostné vztahy (Anne Heche). Právě dopsala svou další knihu a chystá svatbu se svým přítelem. Ale ještě před tím musí odjet na Aljašku na jednu ze svých přednášek. V letadle ale zjistí, že si omylem vzala notebook svého přítele a v něm najde fotky s jinou dívkou. V tu chvíli se jí vše rozpadá před očima. Dorazí na zmíněnou Aljašku do jednoho zapadlého městečka. Plánovala, že tu bude jen pár dní, ale nakonec tu zůstává. Chce si tu odpočinout. Nemá tu sice manikůru ani spinnig, ale za to je tu krásná příroda a spousta jiné zábavy. (Kamca_)

(více)

Recenze (87)

Matty 

všechny recenze uživatele

Je milé narazit v současnosti na lehce natvrdlou, lehce sexy komediální sérii, ve které nikdo nečtvrtí lidi úhlovou bruskou, nepřišívá k tělu useknutou ruku, neprovozuje anální sex… . Muži na stromech jsou na dnešní poměry snad až příliš obyčejným, příliš nevyčnívajícím počinem. Potenciál situace „vztahová poradkyně ve městě s drtivou převahou mužů“ není využit v plné míře, vlastně není využit vůbec a nebýt občasných záběrů pěkné aljašské přírody, neviděl bych důvod, proč tyhle vztahové propletence neproplétat kdekoliv jinde. Třeba v New Yorku, ačkoliv by pak snaha o nějaký kontrapunkt k Sexu ve městě, řekněme s krycím názvem „Sex v přírodě“, šla rovnou čelem do křoví. V posledních epizodách tvůrci navíc tlačí právě na ty vztahy a trochu zanedbávají situační humor, který mi byl na Mužích zpočátku tak sympatický. Sympatických věcí je zde však stále dost. Na herce se dá koukat, těch 40 minut uteče rychleji než keňský běžec před grizzlym a hlavně – nikoho to neurazí. 70% ()

Violeta 

všechny recenze uživatele

Pondělí pro mě znamená Muži na stromech, jednoznačně. Pokaždý si u nich báječně odfrknu a utvrdí mě v tom, jak strašně fajn je být ženská - ani nevím proč, prostě utvrdí. Vyloženě si vychutnávám takový ten jemňoulilinký opar stupidity, který se pro někoho méně vnímavého může nad tímto seriálem vznášet a stejně tak si vychutnávám lidi, kteří ho opravdu za stupidní považujou. Jen na okraj - plný počet má ode mě i značka "Muži na stromech" a zrovna tak i ten, který podle této značky seriál pojmenoval. It must have been genius!! ()

Reklama

Vakomlok 

všechny recenze uživatele

Tohle mě prostě nevzalo. Seriál je plný rádoby svérázných postaviček a je prokládán tunou životních pravd a objevů zprostředkovaných komentářem hlavní hrdinky. Přijde mi, že celý seriál staví na neokoukaném prostředí a snaží sez něj vytěžit maximum absurdních situací. Což by nebylo nic špatného, kdyby to bavilo. Ale nebaví, nýbrž jen nudí. ()

strelenaL 

všechny recenze uživatele

Krásná a úspěšná spisovatelka Marin hledá útočiště pro své psaní....Alijaška je tím správný místem, utéct od velkoměsta do krásného malebného městečka Elma. Humoristický a zábavný seriál vás nadchne krásou přírody, ztřeštěností lidí z Elma.Líbil se mi střeštěný páreček v podání Patrica a Annie. Ale nejvíc jsem samozřejmě fandila Marin a Jackovi. Určitě tento seriál doporučuji, pokud máte rádi černý humor, romantické a stále se vynořující osud v ten nepravý okamžik. Prostě střeštěný seriál s kapkou červené knihovny. ()

Linsang 

všechny recenze uživatele

Ale jo, bylo to celkem vtipné, krajina byla úchvatná a James Tupper alias Jack Slattery je neodolatelný sympaťák. Jen mi není moc jasné, proč v amerických seriálech musí být všichni lidé z města tak trochu nafoukaní snobové, kteří jsou mimo New York úplně nepoužitelní, a lidé na vesnicích zase vesměs bizarní postavičky, které si člověk prostě "musí" zamilovat. Začíná už to být docela otravné klišé... ()

Galerie (77)

Zajímavosti (5)

  • Při vyhlášení vítěze nejpřesnějšího tipu času, kdy praskne led, vyhraje Celia (Cynthia Stevenson). Dick (Currie Graham) ji obejme a řekne: „Jdi si pro výhru, paní Robinsonová.“ Jedná se o narážku na film Absolvent (1967), kde stejně jako v případě Celie a Dicka udržuje vztah starší žena s mladším mužem. (Ganka)
  • Když se Maryn (Anne Heche) vydá hledat nové partnerské město, vejde s Annie (Emily Bergl) a Patrickem (Derek Richardson) do domu dvou žen. Patrik, když je uvidí, utrousí: „Kruciš, jezinky bezinky!“ Jedná se o narážku na film Jezinky a bezinky (1944), kde dvě starší dámy vraždily muže. (Ganka)

Související novinky

Zemřela herečka Anne Heche

Zemřela herečka Anne Heche

12.08.2022

Kdo sledoval zprávy ze světa posledních několika dnů, zřejmě tušil, že smutná novina se nevyhnutelně blíží. Před necelým týdnem totiž americká herečka Anne Heche během fatální autonehody v Los… (více)

Reklama

Reklama