Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sci-fi megahit vypráví o Krishnovi, chlapci obdařeném nadpřirozenými schopnostmi, které zdědil po svém otci, jenž zahynul během vědeckého experimentu. Krishna nyní čelí té největší výzvě, když musí zachránit svět před šíleným vědcem, dr. Aryou. Film je pokračováním snímku KOI... MIL GAYA (2003) od stejného režiséra. (oficiální text distributora)

Recenze (26)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Povedený indický super hrdinský film, který na to ze začátku vůbec nevypadá. Obsazení filmu parádní a prostředí, ve kterém se děj filmu nachází nemá chybu. Akce je zde hodně, ale přijde až později. Ze začátku je to také dost uječené, ale to se postupem času srovná. Efekty jsou pěkné a bitky také. Za mě 90% :) ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Místy to opravdu drhlo, to ano, jenže hodně míst je tu tak odzbrojujících, hudba skvělá, hrdina bez masky připomíná milé přerostlé děcko a jeho vyvolená je tak krásná (po pár indických filmech mi je jasné, proč Indky sklízejí v mezinárodních soutěžích krásy tolik úspěchů), že mi 3 hvězdičky připadnou pro Krrish málo. Leč škoda poměrně razantní změny dějové linie při přesunu z Himaláje do Singapuru. V Himaláji si film nasoplil nejlepší chvilky. Inspirace ranným Supermanovým obdobím je zcela zjevná. A funguje to vcelku ladně, přestože Krishnovo skákání až moc čpí tažnými lany. Romantické sekvence v horách mezi Krishnou a Priyou bych označil za vůbec nejlepší momenty snímku. Od skoku mezi mrakodrapy je to poté až moc lacině béčkoidně futuristické (záporákova základna). Čerpání z amerických sci-fi velkofilmů tu poněkud zaškobrtává. Ještěže maskovaný hrdina vytáhne zpod koženého kabátu matrixovské fígle (které v sále vzbudily všeobecné veselí) a tragickému zlounovi konečně nakopne řiť. 7/10 ()

Reklama

berg.12 

všechny recenze uživatele

Když jsem šel na film poprvé, netušil jsem, že jde o nějaké pokračování. Bohužel, není až tak volné, jak se zprvu zdá a neznalí prvního dílu budou tak možná trochu ve výhodě. Úvod perfektní. Babička chce svého vnuka uchránit před osudem jeho rodičů a ten tak se svými zděděnými nadlidskými schopnostmi vyrůstá v odloučení himalájského podhůří. Tam jednoho dne ovšem zavítá autobus vzorně načinčaných Indek, které se v prádélku od Victorias's Secret rozhodly v drsné himalájské přírodě slaňovat, raftovat a paraglaidingovat. Do jedné z nich se pochopitelně náš hrdina zamiluje. Vtip, nadhled a od prvních okamžiků je zřejmé, že po filmové a trikové stránce prodělal film upgrade tak o dvě třídy. Bohužel, v momentě, kdy babička objasní synovi (a divákovi) jakže se to s jeho rodiči a schopnostmi vlastně má, sranda končí a na onom oslím můstku mezi oběma díly by se dala krásně demonstrovat zoufalost i svébytnost bollywoodské scénáristické školy. Dále už je to klasika, okořeňená kombinací "Spide-Supermana" a "Minority Report", ve které scénář na rozdíl od filmu prošel vývojem minimálním. Škoda, bavil jsem se i tak, ale tentokrát to místy hodně drhlo. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

První díl byla naprostá šílenost, neuvěřitelnej mix všech možných žánrů a filmů, který by snad nikde jinde než v Bollywoodu nespojili a ono to opravdu jakž takž fungovalo, aby se to dalo bez potíží skouknout. Druhej díl Krrish už tak šíleně nekombinuje, ale i tak je toho tady dost, ale vůbec to nevadí, sice si každou chvilku řikáte - " co to tam kurva zase šoupli?", "no to snad nemyslej vážně", "proč se ten hlavní pořád tak neskutečně idiotsky tlemí a blbě čumí?", ale ono to fakt po celý tři hodiny skvěle baví bez ohledu na to, co všechno se tady dá označit za naprosto idiotský, první dvě hodiny je to sice hodně hozený do komedie a neděje se toho tolik, kolik by mohlo, ale to fakt neni na závadu a je to velká zábava, zbylá hodina zase disponuje superhrdinskejma činama a namakanou akcí podporovanou správnou hrdinskou hudbou, hustejma záběrama a vcelku zdatným Hrithikem Roshanem, kterej k sobě navíc dostal jednu z největších filmovejch koček, co sem měl tu čest spatřit - Priyanka Chopra, která když se objeví, tak z ní prostě nejde jen tak spustit zrak. Škoda jen, že to ke konci mírně ztratilo tempo,švih a zábavnost, jinak bych asi šel na plný hodnocení ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ano, je to pokračování indického remaku E. T. mimozemšťana kříženého se Superman, Batmanem a v podstatě i se Spideyem. Ale řádně říznuté masalou, takže není o čem ;) Hrithik a Priyanka jsou nejsladším párem široko daleko, a i když je mladý Krrish vyložený dětina, Priya jeho naivitu dorovnává s elegancí sobě vlastní. Singapur je taky prima, takže co na tom, že jsem se obávala o osobitost indického filmu, který by jen slepě kopíroval západní blockbustery? Nikdy, ti si prostě dokáží poradit naprosto se vším, sci-fi nevyjímaje. A samozřejmě, Chori Chori Chupke Chupke jest sladkostí přímo ukázkovou, pobrukuji si pravidelně :)) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Jedná se o první film, ve kterém Hrithikovi Roshanovi nevyretušovali jeho druhý palec na pravé ruce. Ve filmu tak podle toho upravily postavičku E.T. - Jadoo, která má prst přesně jako Hrithik. (SIRRIUS)
  • Aby mohl Hrithik Roshan absolvovat všechny kaskadérské scény sám, zůčastnil se v Hong Kongu speciálního tréninku. Přestože výcvik trval jen 25 dní, jeho instruktor Siu-Tung Ching o něm prohlásil, že zvládl více než jiní kaskadéři za celé roky. (Raztubyl)

Reklama

Reklama