Reklama

Reklama

Aap Ki Khatir

  • Indie आप की खातिर (více)

Obsahy(1)

Anu, hlavní hrdinka, cestuje do Londýna na svatbu své sestry Shirani a jako doprovod si vezme kamaráda Amana. Jeho úkolem však není pouze dělat doprovod. Dostal zaplaceno, aby předstíral, že je její přítel. Anu totiž před lety opustil Danny, kterého by chtěla získat zpět. Využije tedy příležitosti sestřiny svatby a trochu podráždí Dannyho, aby žárlil na Amana. Nicméně Aman si uvědomí, jak skvělá je Anu dívka, a zamiluje se do ní. Den před svatbou se Anu dozvídá, že ten, po kterém touží, chodil ještě do nedávna s její sestrou, která se má vdávat. Je zklamaná, že jí celé okolí zatajovalo pravdu. Když jí Aman vyzná lásku, nevěří mu a pošle ho domů. Na odchodu jej zastaví Kunal, budoucí manžel Shirani, a přesvědčí ho, aby zůstal. Shirani v den svatby řekne Kunalovi o svém vztahu s Dannym, který je mimo jiné jeho dobrým kamarádem. Skoro tím ukončí svatbu. Nakonec ale zvítězí láska a Kunal, Shirani a Anu si uvědomí, koho vlastně milují. (CIma)

(více)

Recenze (2)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

V podstate pohodová záležitosť, ale takmer ihneď som si uvedomila, že je to remake The wedding date, čo mi dosť pokazilo dojem, lebo originál mám veľmi rada, a musím povedať, čo sa nestáva často, že táto indická verzia s Priyankou sa mi páčila o hodne menej ako verzia USA. Priyanka síce hrala dobre a postupne som prišla na chuť aj Akshayovi ale iritoval ma Sunil, ktorý sa do svojej role ale absolútne nehodil a už vôbec nie s Ameeshou v páre.... ako kráska a veľmi nepodarené zviera... a ach Anupam.... prečo robí zo seba idiota aj úloha potrešteného otca sa dá zahrať inak... ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Tak tento film je pro mne zajímavý v tom, že se zde sešli v hlavních mužských rolích herci, které moc nemusím. Jmenovitě Akshaye Khanna, i když toto byla první role, kde mi docela dobře sedl a Sunil Shetty s jeho kamenou tváří. Naopak Priyanku a Ameeshu mám moc rád všude, kde se jen objeví. Anupam Kher v charakteristické roli milého poplety potěší snad vždy. Dějově je to takový milostný propletenec, který sice nenudí, ale popravdě ani moc nenadchne a nenabídne něco navíc. Není to vůbec špatné, ale v Indii to prostě umí podat určitě lépe. Písně průměrné, ale jedna zhruba v půlce filmu za účasti všech hlavních postav mě zvedla ze židle, ta je parádní. Pohodové tři hvězdy. ()

Reklama

Reklama