Reklama

Reklama

Toxické děti

  • USA The Children (více)
Trailer

Obsahy(1)

Říká se, že děti jsou naše budoucnost. V tom případě je pekelně temná. Poklidné novoanglické městečko Ravensback se probouzí do noční můry. Autobus plný školáků bez vysvětlení zmizel. Ale to není důvod, proč je šerif Hart tak znepokojený. Hlavní problém je v tom, že se děcka vrátila – plná nenávisti, zášti a vražedných myšlenek. Jejich smrtonosné sevření brzy poznají kamarádi, tatínek i milující maminka. Chcete být radioaktivní obětí od ravensbackých školáků i vy? Máte ideální příležitost... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Ruut 

všechny recenze uživatele

No tak já jsem černonehtíkové děcka neviděl ani před 10 lety a už vůbec ne třeba před patnácti. Viděl jsem je dnes večer (tj 2008) a mám od teď další prima podtácek pod sklínky. Kdyby tam bylo aspoň neco jiného než blbě se tlemící děcka co pořád na někoho šahají ... Díky Řitce, díky Filmagu, díky Tromě. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Toxické děti nejsou ničím převratným, ale jsou docela šikovným, sympatickým horrorovým počinem typickým pro TROMU. Ovšem s tou výjimkou, že humor zde není prvoplánovaný a téměř chybí. Dá se na to dívat, je to takové nenáročné dílko jakých TROMA vytvořila desítky. Herecké výkony obstojné, gore minimální, ale pěkné masky spálených obětí. "Šokující" závěr, který byl předem úplně jasný ... ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Béčko, ktoré sa svojou stavbou nelíši od tuctov ostatných svojich príbuzných. S tou výnimkou, že je krotkejší a o dosť nudnejší. Gore ( okrem masiek ) je zbytočné spomínať, napätie takmer nulové a atmosféra sa vyplaví na povrch len v náznakoch. A všetko to ešte doráža záver, ktorý sa logicky dá čakať, ale paradoxne práve proti logike ide. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Zásah! Právě jsi dostal mrtvého psa!" Podobné snímky mám rád, tenhle však opravdu zestaral. Motiv je jednoduchý - z jaderného reaktoru unikne záření, a co čert nechtěl, děti se promění v chodící opékače topinek, tedy lidí. kromě dospělých můžou totiž uškvařit i jiné děti, což jeden hloupý chlapeček také pozná. Film se z větší části skládá z hledání, nahánění, pátrání, což by nevadilo, kdyby si držel napínavou atmosféru. Jinak jde o v hororu jistě drsné momenty, kdy ustaraná maminka obejme svoji ztracenou a nalezenou holčičku a při tom se mění ve škvarek. Solidní masky, postupná proměna obětí - budiž, dalo se, gore ne. Očekávaný závěrečný obraz si zaslouží půl hvězdy (byť jsem čekal ručičky deroucí se z břicha), jako celek ovšem zaokrouhluji dolů. 2,5* ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Skvelé béčko s hudbou Harryho Manfrediniho, ktorá VEĽMI pripomína Friday the 13th. Malé mestečko a deti, rozovierajúce svoju smrtiacu náruč. Pravda, má to svoje chybičky, ale je to nostalgická jazda s nádhernou atmosférou ranných 80´s. Už kvôli tomu si zaslúži čestné miesto medzi mojimi obľúbenými béčkami. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Řev, který vydávají posedlé děti při umírání, je namixován ze zvuku koček v říji. (Fenk)
  • Jedná se o poslední film, v kterém si zahrála herečka Shannon Bolinová. (Pumiiix)

Reklama

Reklama