Reklama

Reklama

Sexy párty 2

  • USA Van Wilder 2: The Rise of Taj (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Taj prichádza z Indie do Anglicka na prestížnu univerzitu, aby všetkým ukázal, čo je to pravá zábava. Vyzbrojený dobrými radami od otca, nadšením, a obrovským očakávaním, prechádza nádhernými priestormi univerzity, aby sa od krutého a arogantného Pipa dozvedel, že ho práve vylúčili z exkluzívneho bratstva Líšok a Chrtov. Na jeho veľké sklamanie sa musí namiesto nádherného starobylého zámku ubytovať v odpornej chatrči spolu s jej ďalšími štyrmi nájomníkmi. Nestráca optimizmus a svoje vylúčenie zoberie ako výzvu a založí vlastné bratstvo Kohútov a Býkov. Kohúti a Býci sa rozhodnú zúčastniť sa na univerzitnej súťaži proti Líškam a Chrtom. Ide o veľmi významnú udalosť, na ktorej každé bratstvo zbiera akademické body. Jeho misia začína... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (83)

kaylin 

všechny recenze uživatele

No, proč je tohle pokračování je asi jasné už z názvu, ale tady už nemá smysl mluvit o nějaké kvalitě nebo návaznosti. Prostě je tu jen postava Taje, který se přesouvá do Evropy, kde se snaží utáhnout celý film, což se mu opravdu nedaří, až na to, že je tu pár zábavných scének. Ale opravdu jen pár. Většinou se vykrádá žánr teen komedií. ()

Fixas 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že první díl se mi docela líbil. Tohle však je naprostý propadák. Vlastně ani přesně nevím proč jsem tu jednu hvězdu dal. Snad je to kvůli dvojici v hlavní roli. Neviděl jsem film v angličtině takže se těžko hodnotí scénář, ale v českém dabingu se tento faktor jeví jako jedna z největších chyb hned spolu s celkovým dějem. Samozřejmě jedná se o teen-americkou komedii a la Prcičky, co také čekat. Aspoň ten humor kdyby film obsahoval. ()

Reklama

Pepeto odpad!

všechny recenze uživatele

Je strašné, keď cestujete na dovolenku autobusom a pustia tak otrasný film...tento fekál je plný absurdných a trápnych scén, preplnený americkým, nezmyselným a nevkusným humorom...proste hnoj, počas ktorého nemôžte ani oslobodzujúco zaspať, hlavne keď máte presne nad sedadlom ešte i repráky a v tom bordeli neviete nájsť svoju MP3...ďalšia z vecí, pre ktoré budem na dovolenky v budúcnosti jazdiť radšej autom... ()

Kvico 

všechny recenze uživatele

slabulinky odvar jednotky, uz to ze do distribucie to bral Intersonic by mal byt varovanim ze to nebude nic moc...narazky na jednotku a odkazy na Vana Wildera tento film nezachrania a navyse v nom uz neparticipuje ani Ryan Raynolds. slaby predvidatelny dej nezachrani ani u mna dot oblubeny Kal Penn...cakal som viac ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, nesnáším prcičkovský humor a čekal jsem, že film nedokoukám a rychle mu nadělím odpad, ale Sexy párty 2 příjemně překvapila v tom smyslu, že je sice předvídatelná až běda, s impotentním humorem, místy křečovitými herci a trapnými místy, na druhé straně ale není tak vulgární a tupá, jak jsem si myslel. Existují v příslušné kategorii i horší kousky. Celkový dojem: 20 %. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Tajovo poslední jméno Badalandabad v hindském slangu znamená "země, kde lidé mají velké penisy". (Miuri)

Reklama

Reklama