Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní reality show, ve které několik dvojic závodí po světě. Otevírají obálky s úkoly a nejlepší, nejrychlejší tým vyhraje 1 000 000 $. (maroon93)

Recenze (176)

Lenka_J 

všechny recenze uživatele

Opravdová špička mezi reality show. I když se člověk dívá na sedmnáctou sérii, soutěžící plní stále jedinečné a originální úkoly, navštěvují ty nejzajímavější kouty světa a člověk tak z pohodlí obýváku lítá spolu s nimi po celém světě. Neuvěřitelná záležitost, která se pro mě spolu s reality show Survivor stala jakousi závislostí. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Je to určitě úžasně chytlavá hra, která má navíc i poměrně silnou dokumentární a edukativní hodnotu. Jakmile začnu nějakou sezónu sledovat, musím ji dokoukat okamžitě. Ovšem tahle hra má od základu své velké mouchy a prakticky za všechny může CBS, protože to vymýšlí tak, že si žádný tým prakticky nemůže vybudovat rozhodující náskok.. CBS schválně dělá soutěž tak, aby začátky etap vyšly na brzké ráno, aby všechno bylo zavřené, aby se všechny týmy zase srazily. Naprostá většina věcí se rozhoduje na letišti, to je alfa a omega, protože intervaly mezi letadly jsou dlouhé. Takže na letišti se to buď všechno sešrocuje do jednoho letadla bez ohledu na předchozí pořadí a rozdíly a vše, co jste doposud v díle viděli, bylo jen ztrátou času (potom o pořadí rozhodují ty zdánlivě nejdůležitější věci jako úkoly a rychlost), nebo se to nějakou strašnou náhodou totálně a do konce etapy nevratně rozdělí. O ničem. Měli by to vymyslet nějak líp. Pokaždé si přeji, aby si nějaký tým vybudoval obrovský náskok, který by dokázal udržet déle jak jednu dvě etapy. Kašlu na to, že by to nebylo napínavé, ale začal bych téhle soutěži víc věřit, že není totálně zmanipulovaná tím, jak ty úkoly CBS vymýšlí a že je aspoň trochu fér. Protože ačkoliv se těžko může stát, že by celou soutěž vyhrál někdo, kdo je opravdu slabý, v rámci nějakých prvních tří až pěti nejlepších týmů je vždycky výhra 95% otázkou štěstěny. To je z velké části zapřičiněno i tím, že závěr celé soutěže často následuje téměř okamžitě poté, co přiletí na cílové místo. Maximálně je tam jeden roadblock, který všechno rozhodne. Zároveň je velmi okatá snaha střihačů vykreslit charaktery velmi jednobarevně a už je také velmi okoukaná snaha vytvářet pseudonapětí před koncem etapy tím, že simultánně zabírají dva týmy jedoucí v autě, aniž by bylo zřejmé, který zrovna vede, ačkoliv v reálu je mezi nimi klidně rozdíl mnoha desítek minut. Ubohé. Hodnocení dosud viděných řad - S01: 85%, S02: 80%, S03: 70%, S04: 60%, S05: 90%, S06: 80%, S07: 85%, S08: 60%, S09: 90%, S10: 80%. Nejoblíbenější týmy Rob & Amber, Bill & Joe a Colin & Christie (spíš teda hlavně ten Colin), BJ & Tyler, Dustin & Candice Ale samozřejmě, vše ovlivněno editem CBS. ()

Reklama

YoZo8 

všechny recenze uživatele

Skvelý súťažný tv program. 12 tímov po dvoch. Čarovná príroda. Krásne miesta a mestá. Rôzne úlohy a prekážky. Príjemný moderátor Phil. A na konci vytúžená výhra v podobe jedného milióna dolárov. Dynamické súťažne divadlo, kde sa každý prediera dopredu niekedy aj nekalým spôsobom. Postupom času si vybudujete k daným dvojiciam vzťah a držíte palce svojim favoritom. Videl som už asi 8 sérií a každú som dopozeral dokonca. Prosto reality show, ktorá zabaví, nechá Vás v napätí a odhalí krásy našej modrej planéty. ()

Jirgen 

všechny recenze uživatele

Zatím skouknuté sérky : 7,9,10,All-stars řada 11,14,12,15,16,17,All-stars řada 18, 19 a právě sleduji aktuální sérku 20...Velmi zábavné , akční, skvělý soutěžící, krásná krajna, ale na survivora to prostě nemá :-) Jinak doposud pro mě nejlepší řada 9 , skvělý cast a díky mému nejoblíbenějšímu týmu všech dob hipíkům , nezapomenutelná řada . ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Sledoval jsem australskou verzy pořadu, ale nemyslím, že se výrazně neliší od US. Jak už je zde napsáno, můžeme jen litovat, že pořad těchto rozměrů si české televize nemohou dovolit, neb sledovanost by jim náklady nevrátila. V podstatě jde o to, že týmy dvou lidí cestují z místa na místo, v rámci jednoho státu nebo i napříč kontinenty, kde plní snadné i velmi těžké úkoly. Zásadním úkolem je však orientace v cizí zemi a štěstí. V australské verzy bylo úkolů na štěstí několik, hlavně v závěru pořadu to považuji za vyloženě nefér část, která kazí jinak úžasnou soutěž. Soutěž mají šanci vyhrát fyzicky a psychicky odolní jedinci, kteří ideálně trochu sportují a nechovají se k soupeřům jako svině, neb ti jim to velmi snadno vrátí prodloužením trasy. ()

Galerie (683)

Zajímavosti (82)

  • Joseph a Monika se po účasti v soutěži zasnoubili. (KucC)
  • 29. série byla první, kde se na startovní čáře nepotkalo 11 vybraných týmů, ale 22 soutěžících, kteří se neznali a museli se rozhodnout s kým budou závodit. (10milda)
  • Alison Irwin z 5. série se dříve účastnila 4. série Big Brothera (od r. 2000) – byla první účastnicí z této show. Později se do Big Brothera vrátila k All Stars sérii. (Zix.)

Reklama

Reklama