Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (8)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu mám takové rozporuplné pocity. Přes půl filmu je to taková potrhlá romance. Salman je takový libový frajírek a s jeho účesem je hodně vtipný. Pak se film zlomí jistou událostí a je to úplně něco jiného a konec jsem fakt nečekal. K první části filmu mi moc nesedl. Ale když to vezmu celkově, tak to má zajímavé zakončení, které jsem vůbec nečekal. Písniček tu také moc není. Za mě 60% :) ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Oh, hodne ťažké bolo pre mňa sa prekúsať týmto filmom. Určité časti boli dobre aj pekné, ale niektoré absurdne nezmyselné a nepochopiteľné. Určite to viackrát vidieť nemusím. A Salmanov look v tomto filme ma absolútne neoslovil. ()

Luksa 

všechny recenze uživatele

Zhruba vím, co mám čekat od filmů se Salmanem Khanem v hlavní roli, a proto mě Tere Naam docela zaskočil. V první půlce sledujeme příběh umaštěného a sobeckého "rebela bez příčiny", kterak se neohrabaně snaží získat srdce nesmělé dcery duchovního. Někde od přestávky ale nastane několik zvratů, snímek nabere nečekaný směr a začne být zajímavý. V druhé půli už jsem oči neodlepil od obrazovky a samotný závěr byl co se týče emocí hodně silný. Líbilo. ()

Gaja Gamini 

všechny recenze uživatele

Salmanův příšerný promaštěný účes mne dlouho odrazoval, ale nakonec jsem se odhadlala být odvážná. Udělala jsem dobře. První polovina mne sice moc nebavila, ovšem po přestávce se všechno docela zvrhlo a já už neměla potřebu odcházet od filmu každých deset minut. Konec byl dojemný a nečekaný. Samozřejmě se najde několik věcí, které byly hloupé, ale něco je prostě třeba akceptovat, abyste se mohli vůbec dívat na filmy. Salman na mne zapůsobil (vzácná to věc) a Bhumika Chawla přinesla do snímku svěžest. ()

Bluesun 

všechny recenze uživatele

Film začíná pěkně ale... Film vypadá více staře než ve skutečnosti je. Některé dějové zvraty v druhé půlce jsou už prostě moc. ()

coulismoulis 

všechny recenze uživatele

Kdo sní o Salmánovi namaskovaném nejdřív za člena kapely Lunetic a potom za Sanjaye, nechť neváhá a na toto veledílo zrakem popatří. Bude víc než uspokojen. Coolový chlapec ze školy (!) se s partou poflakuje po nádražkách, obtěžuje pobožná děvčata a zachraňuje duševně znevýhodněná děvčata. Náplň práce na prvních 40 let života. Potom dramaticky přijde i o zbylý kousek mozku a šoupnou ho do lágru pro zombíky. Zvrat je to nečekaný a musí se přiznat, že film tím hodně získal. Z trapné romance se dostal do jakési dystopické noční můry plné řetězů, vlastních výkalů a tupých pohledů do blba (= útok na cenu za nejlepšího herce roku? Good luck proti Devdasovi 😊). Předělávky Tamilských filmů občas dopadnou normálně, tohle ale asi nebude ten případ. Čiré Salmánovské peklo. ()

Reklama

Reklama