Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cindy Fassbenderová bydlí v paneláku s matkou Lindou a mladší sestrou Luisou. Jejím snem je stát se vizážistkou ve firmě Cut Up. Jednou doprovází svou kamarádku Nadine na konkurz soutěže Popstar. Nadine si odskočí a Cindy držící její číslo je předvolána před porotu a donucena zazpívat. Porota se jí vysměje. Členy poroty jsou vydavatelka Michaela Bergová, Peter a jeho společník Gonzo, kteří vlastní nahrávací firmu. Petera v poslední době pronásledují problémy a Gonzo ho chce vyhodit. Peter se s ním vsadí o firmu a celý svůj majetek, že ze Cindy udělá za šest měsíců hvězdu...

Pozve ji do svého studia, kde jí představí celý tým: choreografa Oskara, učitele zpěvu Manfreda, kostymérku Yvonne a vizážistu Fritze. Složí pro ni písničku a Cindy se začíná učit. Cindy tráví celé dny ve studiu, ale pokrok neudělá téměř žádný. Doma se ještě musí starat o Luisu, protože jejich výstřední matka, zbožňující Madonnu, nemá na své dcery čas… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Blackberry 

všechny recenze uživatele

Tento film nič nové nevymyslel, ale ani nič nepokazil. Normálne si začínam myslieť, že Markíza má skvelý cit pre výber filmov na sobotu. Tento sa presne hodil. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Neviem, čo by na to povedal poloboh Laco Lučenič, každopádne ako pohľad do zákulisia "SuperStar" je to svieže a už z princípu originálne. Ale nie príliš... ()

Reklama

Galerie (20)

Reklama

Reklama