Reklama

Reklama

Když trojice kamarádů zjistí, že zaplést se do obchodu s drogami nebyl ten nejlepší nápad, je už možná pozdě na to vycouvat. Joe a jeho kamarádi Kevin a Mickey jsou nespokojeni se svým současným životem, zejména pokud jde o finanční stránku. Když se jednoho večera náhodou dostanou k balíku tablet extáze, rozhodnou se využít šance na rychlé zbohatnutí a pustí do prodeje. Naivní a povzbuzení počátečními úspěchy propadají stále hlouběji, až jednoho dne zjistí, že už nemohou couvnout a cesta zpět se uzavřela. Když si uvědomí, že se ocitli v pasti vlivného drogového bosse, začnou tušit, že cena, kterou za své štěstí a bohatství budou muset zaplatit, by mohla být nebezpečně vysoká. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Skip 

všechny recenze uživatele

Tomuhle filmu chyběl tah na branku, řečeno fotbalovou terminologií. Spousta nudných přihrávek uprostřed hřiště = spusta nudných scén se spoustou jalových řečí o ničem. Zívání jsem sice úspěšně potlačil, ale být o něco hůř vyspaný, tak bych si asi roztrhl hubu. ()

silent cut 

všechny recenze uživatele

Krátká verze : Viděli jste Scarface? Tak Push je jeho přesným opakem... Vlastně kdy se tyto dva filmy dostaly nějakým nedopatřením na jedno dvd, nebo nedejbože disk, vesmír by byl zničen... Dave Rodriguez, tento Miamský Bohdan Sláma, natočil film vymykající se svou drtivou silou všem popkulturním měřítkům, které jsem měl tu čest poznat. Tři ultra nesympatičtí hrdinové se na ploše jednoho sta minut pokouší vyřešit odbyt několika desítek tablet extáze, ale to je pouze maska tohoto projektu (Dave a jeho kámoši fikaně tuto věc nenazvali ani filmem). Herecké obsazení tvoří zejména neherci, což dává jasně tušit autorovo snahu o co největší autentičnost. Důraz na detaily je zde kladen i u vedlejších postav. Dokonale vykroucený prostředník i makabrózní drogový baron.Timing absurdních a rádoby trapných hlášek svou kvalitou jasně navazuje na kultovní filmy Guye Ritchieho a mám pocit, že tohle je pravý život v Miami. Kamera se jasně odkazuje na Traffic (Především přepálené obličeje). Obraz obecně je věc, kterou stojí za to se zabývat hlouběji. Neinformovaný divák totiž musí každou chvíli čekat prostřih na erotickou scénu. Tu jsem zaregistroval jednu a její celkové vyznění mi dalo jasně najevo, že autor zná i kinematografii z poloviny minulého století. (Francouzský polibek ala Sean Connery v prvních bondovkách)... Hvězdička za pobavení... ()

Reklama

Meteorista odpad!

všechny recenze uživatele

Spousty sprostejch slov až mi to připadlo místy moc přehnaný. A ta kamera se mi mnohdy zdála jako z nějaký telenovely. Tohle už ne. Punc tomu všemu dodával český dabing, otřesný. ()

EVIM 

všechny recenze uživatele

Myslím, že by se ten film mohl zkrátit na půl hodiny a natočit ho jako doument. Jinak opravdu ne. Kameraman byl nejspíš taky sjetej a režisér zřejmě taky. Překvapil mě i rok natočení - 2006? Vypadalo to jak film z počátku 90-tých let. Ani nevím, proč jsem se vidržel dívat až dokonce. Snad proto dávám 1*. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama