Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Taxi 4 je čtvrtou částí slavné automobilové ságy Taxi napsané Lucem Bessonem. Všichni hlavní herci trilogie Taxi se vrací ke čtvrtému opusu – taxikář Samy Naceri, nešikovný policajt Frédéric Diefenthal, komisař Bernard Farcy, jehož role zaujímá v tomto díle mnohem významnější post než u předchozích dílů. Rovněž se vrací Emma Wiklund (dříve Emma Sjöberg) a Edouard Montoute, stejně tak i režisér Gérard Krawczyk, který stál u zrodu Taxi 2 a 3. Jediná Marion Cotillard, hvězda třech předchozích filmů, se natáčení čtyřky nezúčastnila. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (305)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chci, aby okolo něj bylo tolik policistů, aby přes ně neuviděl moře." Tak já se přiznám, že Nepřítel číslo 1 mě hodně, ale opravdu hodně nebavil. Ani ty rodinné trampoty s dětmi tomu nepřidaly, takže vše muselo zachránit ladění radaru na vysokou citlivost, součástky z Concordu v taxíku, sjetý trampolínový mistr Gibert a samozřejmě Korejec maskovaný za Djibrila Cissého. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Francúzi ma veľmi potešili štyrmi skvelými dielmi o športovom taxíku. Tieto filmy majú grády, majú mnoho udalostí, vynálezov, zaujímavých postáv, dynamický dej, prekvapenia, hefty, zábava je vygradovaná, proste nenudím sa skoro vôbec pri nich. Sem tam je to prehnané, ale mne sa to aj také páčilo. Týmto dielom s Djibrilom Cissém a Olympiquom Marseille ma veľmi potešili, chýbala mi však len Marion Cotillard, ale aj tak som si to užil. Naozaj neviem, ktorý diel sa mi páčil viac, či tretí alebo tento štvrtý, možno ten tretí lebo mám naň naviazané aj určité konkrétne spomienky, ale tento bol určite honosnejší. Samy Naceri s jeho bielym taxíkom opäť nesklamal a je to práve on, kto drží tento film vo výšinách. Trampolíny, špionáž, vily, proste scenár na výbornú, dej na 1-, postavy za 2, hudba za 1-, réžia 1-, kostýmy 1- a celkový dojem s ostatnými vedľajšími efektmi ma presvedčil dať tomu 4 hviezdy. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

To byla jízda! Jako když nasednete do taxíku, který stojí na špalkách, protože mu zrovna ukradli všechny čtyři kola.. Samy Naceri by už měl pomalu směrovat svou drožku do kovošrotu, protože zplodiny retardovaného humoru začínají znečišťovat ovzduší a akčních scén je méně než v taxíku Aleše Hámy. Luc Besson zaslouží klepnout přes své nenechavé producentské prsty, neboť evidentně neví, kdy přestat.. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Taxi 4 (tedy t4xi) si neklade za cíl nic jiného, než Troškovy Kameňáky - prostě pobavit na známé a dané téma. Když tedy zapomenete na logiku a vysoké filmařské cítění, můžete se skvěle pobavit. Už třeba úvodní "fotbalovou" scénou, která je natočena velmi vtipně. Bohužel však jen tato úvodní scéna, i když se film i nadále motá kolem fotbalu. Původní překvapení z bláznivého taxikáře a hloupého policajta už dávno odeznělo, a v novém pokračování chybí něco navíc, nějaké další ozvláštnění. Rovněž akčních scén už není tolik, i když natočeny jsou solidně. Navíc ústřední postavou už není ani taxi, ani Daniel, ani Emilien, kteří mají rodinné a rodičovské starosti, ale komisař Gilbert, který předvádí jednu potrhlost za druhou, dokonce se mu podaří se pěkně zkouřit. Pokud budete následovat jeho příkladu, i ten čtvrtý díl Taxi vám přijde báječný a skvělý. http://www.dvdextra.cz/dvd-kratke-recenze/taxi-4.html ()

campix 

všechny recenze uživatele

Je naprosto jasné, když slyšíte již 4 díl série Taxi, tak si zhruba dokážete představit jaká nastavovaná kaše to je. Taxík už zde bohužel není v hlavní roli, zápletka také není to pravé ořechové a až na pár momentů Taxi 4 bohužel také není vtipné. Nijak více jsem nečekal, ale jistá inovace mohla určitě nastat a zas tak moc by se tvůrců nestalo. 5 díl už prosím ne, radši nějakou novou sérii :). ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Taxi mělo ve filmu na poznávací značce číslo 2007, odpovídající roku natočení filmu. (SallyZen)

Reklama

Reklama