Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Těžce podprůměrná záležitost s televizním lookem. Atraktivní prostředí lesů není, kromě titulkového úvodu, téměř využito, postavy se chovají klasicky jako hovada a já tajně doufal, že nebude mezi jedinými přeživšími blbá blondýna s černochem (ne, s rasismem to nemá nic společného, spíše mě štve americké antirasistické pokrytectví ve filmech, když skutečnost je zcela jiná). Jednu hvězdu dám za rozporcovanou blondýnu hned na začátku + vcelku obstojné gore, druhou za Rollinse, i když bych více uvítal, kdyby se uprostřed filmu vynořil s kapelou a pořádně to rozpálil. Jeho proměna v Ramba kříženého s Conanem ( + conanovské bubny při vylézání ze šachty) mě pobavila, a byla tak jedinou světlou chvilkou snímku, ze kterého se napětí vytratilo hned v úvodu. Jinak se už příště na tenhle blábol nepodívám, byť drtička v akci své jisté kouzlo měla... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když to člověk srovná s tím, co v sérii následovalo, je tenhle díl vlastně ještě docela snesitelný. Hlavně je zde opravdu docela dobré gore a sem tam se stane, že narazíte na docela dobrý vtípek. Jak ale říkám, jen sem tam. Je to takový ten horor, kdy jde o efekt a o nic jiného, atmosféra zde logicky chybí. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Poviem to takto. Wrong Turn 1 som ani nedopozeral. Proste ma to prestalo baviť keď sa film začal odohrávať v korunách stromov a už som sa k tomu nemal chuť vrátiť. Dvojka je však tak zábavná že to asi aj spravím. Na rozdiel od podobne zábavného The Hills Have Eyes II som však tentoraz nemal chuť rozbiť monitor pretože postavy nie sú tak debilné že sa na to ani pozerať nedalo, ale bolo to presne naopak. Postavy zo začiatku nevedia čo sa deje a keď sa to dozvedia zdrhajú. No a je tu jeden týpek Dale (tuším že má meno toho skutočného vojenského veterána čo cvičí hercov do vojenských filmov) a ten si to s nimi pekne v štýle Ramba rozdá. Horory mám celkom napozerané, no ešte v žiadnom som si nevšimol že utekajúcej postave, ktorú sníma kamera od spodu pripevná na bruchu, sa jej zasekne sekera do hlavy. Proste krása. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Druhý Pach krve byl ještě šílenější než ten první. Ne, že by původní film byla nějaká ujeťárna, ale ti kanibalové jsou prostě vtipný – neskutečně mě baví. Zde jich bylo víc a ještě víc se šíleně projevovali. Vidět tyto cvoky souložit nebo sledovat jednoho jak si ho honí či nedočkavě míří lukem na oběť – to jsem se málem válel smíchy. Já totiž obdobné ujeťárny nevyhledávám. Občas se ale výjimka najde, například tohle. ;) Vyvraždovačky jsou o něco lepší a krvavější než v jedničce. Herci mě zde sice moc nebavili, už to nebylo takové napínavé, ale zase to nebylo nudně stereotypní, ale zábavné. Takže ty slabší 4* dám s klidnou duší. ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Me se to proste nelibilo a nebavilo me to a par dobrych(to je za 3) napadu film nezachrani, ale at se na me nikdo nezlobi tohle byla vykradacka vsech znamych a neznamych hororu. Napln filmu jak ze ''Strach v prímem prenosu'', nechutna hostina jak ze stare verze ''Texas Chainsaw Massacre'' ..spousta odlozenych aut jak z ''Wolf Creek'' a takto bych mohl pokracovat az do halelujaa...jednu hvezdicku davam za Henryho Rollinse. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

Reklama

Reklama