Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zajímavá změna zápletky. Myslím, že se druhý díl vtipem vyrovnal prvnímu. Na druhou stranu co se týče hereckého obsazení a výkonů, tak si myslím, že druhý díl dost výrazně klesl. Příšerky jsou stále stejně škaredé a možná i o trošku více kreativní. Tak nějak globálně na mě druhý díl zapůsobil přibližně stejně jako ten první. 2* ()

Falko 

všechny recenze uživatele

70%. O nieco slabsie, ako jednotka, ale stale sa mi to celkom pacilo. Dobry rozbeh hned na uvode, ta vrazda bola dost brutalna, potom nastane asi tak polhodinka nudy a pomaly sa to zacne opät rozbiehat, ked zacnu buduce obete prichadzat na to, ze niekto ich tam vrazdi. Nepovedal by som, ze je dej uplne predvidatelny, pretoze prave ten hrdina, o ktorom som si bol isty, ze sa mu nic nestane, prave on to schytal. Takze kto to prezije a kto nie, zostava pre divaka len zahadou... 08.06.2010 ______ Erica Leerhsen - (Nina) +++ Henry Rollins - (Dale) +++ Texas Battle - (Jake) +++ Aleksa Palladino - (Mara) +++ Daniella Alonso - (Amber) +++ Steve Braun - (Jonesy) +++ Crystal Lowe - (Elena) +++ Kimberly Caldwell - (Kimberly) +++ Hudba: Bear McCreary ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Na video film skvělá práce. Volné pokračování už sice moc nedostává svému jménu o špatném odbočení, protože hlavními hrdiny jsou mlaďoši, vedení jakýmsi konkurentem Beara Gryllse, kteří vybaveni kamerami pobíhají po lese a natáčí nějakou podivnou survival dobrodružnou reality show, ale ono to při debilním překladu na Pach krve nikomu vadit asi nebude. No byla by to určitě i tak pořádná sračka, ale horší pro ně je, že vlezli na píseček kanibalským degenům, kteří nemají nic jinýho na práci, než si je všecky pochytat, pomučit a sežrat. Film je velice povedeně natočený, protože si tvůrci dali záležet jak na degenech, tak na jednotlivých úmrtích, navíc to celé tancuje na hranici béčkovosti, což mi nejendou vykouzlilo úsměv na tváři. Pro mě nejlepší díl série, kterýmu dám bez problému plnej. Když už Wrong Turn, tak tenhle! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Vykrádanie HORY MAJÚ OČI a TCM pokračuje. A nie je to zlé. Je to slušne natočené aj krvavé, aj svižné. Zjavný úbytok atmosféry, postavy, ktoré si kvôli schéme reality show nedokážete obľúbiť - ale sympaticky sa nedá uhádnuť, kto to prežije. Mne však vadilo, že sa tvorcovia stále nedokážu odpútať od svojich predobrazov a neustále čerpajú zo známych scén. Finálna "rodinná" večera mi už doslova liezla na nervy. Imho, tento film narába s témou decka podstate šikovnejšie ako TCM: The Beginning. No a je tu jeden slušne vymetený zelený mozog, ktorý v podstate aj zábavný... Rovnako ako priznanie sa ku klasike BATTLE ROYALE... ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Standardní jateční sezóna Virginijského JZD, která sice staví na poněkud ztrouchnivělých žánrových mechanismech a klišé a pod kudlu posílá partu nadutých mladíků s IQ jen o něco málo vyšším než mají jejich zmutovaní soupeři, ale nikdo ji (alespoň v mých očích) neodpáře vysoce smrtonosné tempo, řádně krvelačné mordy, zábavná pomrkávání směrem k populárním filmovým výjevům (Rambo, Predátor, Texaský masakr) a jednu skvělou postavu, která se rozhodne vypořádat se zlem skutečně vybraným způsobem. Zábavný výplach, který možná postrádá logiku a skutečné napětí tváří v tvář tak odporným násilnickým kreaturám, ale jinak v něm všechno, alespoň v měřítkách přímočarého teenagerského slasheru, funguje v podstatě na jedničku.... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Při poslední scéně, kdy kanibal krmí zmutivané dítě uříznutým prstem, se vlastně jedná o gumový prst. A dítě, které prstem krmí, je pohyblivá panenka. (Dines)
  • V jedné ze scén Henry Rollins (Dale Murphy) řekne: "Jdu vstříc patnácti minutám slávy." Tím odkazuje na citát slavného amerického malíře a hlavního propagátora hnutí Pop Art Andyho Warhola. Ten tvrdil, že každý si jednou užije svých 15 minut slávy. (Amras)

Reklama

Reklama