Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

obitus 

všechny recenze uživatele

Skoro stejně zábavné jako jednička a přeci hodně jiné. Tvůrci správně pochopili, že s jejich možnostmi na vážný horror nemají a za podpory několika správně tvarovaných ňader se vydali hodně odlehčenou cestou, plnou krve a střev. Funguje to dobře, jako ostatně už tisíckrát předtím. Pokud bude další pokračování, tak doufám, že ve stejně (záměrně) přitroublém duchu. Skoro celá jedna hvězdička jen pro Henryho Rollinse, který se po Feastu ukazuje v další skvěle ulítlé roli. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Ľahká béčková vyvražďovačka, ktorá stavia na premise prvého dielu, ale na rozdiel od neho neprichádza s vlastnými nápadmi a miesto toho si pohodlne (a neskrývane) lebedí na námete japonského Battle Royale a spopularizovaných prvkoch z Predátora (Henry Rollins čoby drsný pomaľovaný mariňák) a originálneho Texaského masakru (holčina pripútaná za stolom pri slávnostnej večeri). Aj herci boli v prvom diely zaujímavejšie obsadení a snaživejší. Títo sú tuctovejší a ľahšie zabudnuteľní. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Na video film skvělá práce. Volné pokračování už sice moc nedostává svému jménu o špatném odbočení, protože hlavními hrdiny jsou mlaďoši, vedení jakýmsi konkurentem Beara Gryllse, kteří vybaveni kamerami pobíhají po lese a natáčí nějakou podivnou survival dobrodružnou reality show, ale ono to při debilním překladu na Pach krve nikomu vadit asi nebude. No byla by to určitě i tak pořádná sračka, ale horší pro ně je, že vlezli na píseček kanibalským degenům, kteří nemají nic jinýho na práci, než si je všecky pochytat, pomučit a sežrat. Film je velice povedeně natočený, protože si tvůrci dali záležet jak na degenech, tak na jednotlivých úmrtích, navíc to celé tancuje na hranici béčkovosti, což mi nejendou vykouzlilo úsměv na tváři. Pro mě nejlepší díl série, kterýmu dám bez problému plnej. Když už Wrong Turn, tak tenhle! ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Me se to proste nelibilo a nebavilo me to a par dobrych(to je za 3) napadu film nezachrani, ale at se na me nikdo nezlobi tohle byla vykradacka vsech znamych a neznamych hororu. Napln filmu jak ze ''Strach v prímem prenosu'', nechutna hostina jak ze stare verze ''Texas Chainsaw Massacre'' ..spousta odlozenych aut jak z ''Wolf Creek'' a takto bych mohl pokracovat az do halelujaa...jednu hvezdicku davam za Henryho Rollinse. ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Ale hej, tam kde bola jednotka krvavá, je dvojka extrémne krvavá, skrátka gore dostalo vyšší upgrade, hoci si postavy už nezískali moje sympatie tak ako v predošlej časti. Dej je síce super aj keď už je to takmer rovnaké ako prvý diel, a hoci ma záverečný masaker (plus výdatná večera) navýsosť potešili, predsa len je to slabšie. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Ve filmu se nikdy nezmínila jména kanibalů. Jeden z nich nám byl představen už v prvním díle, jde o kanibala Three Fingers. Ostatní čtyři kanibalové ovšem nikdy nezmínili své jméno, jsou zobrazováni jako Pa, Ma, Sister and Brother. V překladu se jedná o Mámu, Tátu, Sestru a Bratra. (Dines)
  • Podle režiséra Joea Lynche se ve filmu použilo přes 300 galonů umělé krve. (-bad-mad-wolf-)

Reklama

Reklama