Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když to člověk srovná s tím, co v sérii následovalo, je tenhle díl vlastně ještě docela snesitelný. Hlavně je zde opravdu docela dobré gore a sem tam se stane, že narazíte na docela dobrý vtípek. Jak ale říkám, jen sem tam. Je to takový ten horor, kdy jde o efekt a o nic jiného, atmosféra zde logicky chybí. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, že jsem jedničku relativně pošpinil, nicméně mi v hlavě utkvěly typické hororové atributy a docela slušný spád, pokračování ale zcela předčilo veškerá očekávání!! A už velice vtipné intro má své koulo.. Proměnlivě sympatická skupinka mladých lidí se účastní další variace jakési reality show, přičemž netuší, že neprostupné lesy nejsou zas až tak opuštěné, jak se zdají být. A rodinka zmutovaných kanibalů vyráží znovu na lov. Wrong Turn 2: Dead End jsou v rámci žánru nadprůměrně zábavným kouskem. Povedené kamerové průlety a nečekaně zajímavé úhly, často se zajímající o partie lahodící pánskému zraku, pak společně s ne až tak triviálním scénářem dostatečně uspokojují hororového diváka. Snad za tím stojí enormně zvýšená hladina brutality, "žádné" zbytečné kecy, svižné tempo a sličné ženštiny v řádně obtáhlých tričkách, které velice dobře chutnají, tak není divu, že se bát moc nebudete, ale na debutujícího Joea Lynche si pro příště posvítíte!! 65% ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Při první projekci jsem měl spíš rozporuplné pocity, podruhé jsem se ale bavil kupodivu lépe. Asi jsem přistoupil na tu nečekanou komediální rovinu, která mi hnedka nesedla. Napětí z tajemných obyvatel horských lesů se vytratilo, kanibalové se ukazují už od začátku a jejich masky jsou jednodušší, levnější. Místo toho se cpe do popředí až sebeparodická příchuť a obrovská porce brutality, takové gore mixnuté poctivým splatterem. Není divu, tvůrci spotřebovali 300 litrů umělé krve. Dočkáme se nahých koziček, Ericy Leerhsen, která v hororech strašně ráda umírá (remake TCHM, BWP2) a Rollinsovy vtipné postavy připomínající samotného Ramba. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Skupinka soutěžících se účastní pořadu a snaží se vyhrát finanční výhru, jenže nečekají co na ně číhá v lese, místní lidé, kteří díky toxickému odpadu s tamější firmy zdegenerovali. Klasický boj o přežití a o záchranu života. Být zde většího napětí a originality ve filmu, šel bych aspoň o jednu hvězdu víc. ( Hodnocení: 4/10 ) ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Ale hej, tam kde bola jednotka krvavá, je dvojka extrémne krvavá, skrátka gore dostalo vyšší upgrade, hoci si postavy už nezískali moje sympatie tak ako v predošlej časti. Dej je síce super aj keď už je to takmer rovnaké ako prvý diel, a hoci ma záverečný masaker (plus výdatná večera) navýsosť potešili, predsa len je to slabšie. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Podle režiséra Joea Lynche se ve filmu použilo přes 300 galonů umělé krve. (-bad-mad-wolf-)
  • Keď Kimberly (Kimberly Caldwell) zrazí na začiatku filmu v lese mutanta a ten na ňu potom vyskočí a zahryzne sa do nej, je vidno, že ju hryzie niekde do krku, ale keď sa Kimberly tacká preč, chýba jej pol líca s ústami. (ČSFD)
  • Tento film vznikl jako pocta hororovým pokračováním z 80. let. (LUKICKK)

Reklama

Reklama