Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Naproti nevýraznej (kultovej) jednotke ešte väčší odvar. Pritom v polovici sa na to ešte dalo ako tak pozerať. Boj o život priamo v Reality show je taký ten typický teenegerský prvok, ktorý si musí človek vychutnať z toľkej absurdity. Lenže paradoxne pri tých odfláknutých krvavých mizanscénach, (snáď až na trik s uvoľňovaním ruky) ma prešla akákoľvek "chuť" :). Ani trik sekery do stromu oproti jednotke už nefunguje. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Je to sice brutálnější, krvavější i akčnější než první díl, ale ten mě stejně bavil o něco víc, pravděpodobně díky jeho hereckému obsazení (Eliza Dushku ;-) a vůbec lepším charakterům. Tady je to vážně výkvět, ovšem nad všemi ční ta parodie na Ramba, to jsem se musel fakt gebit :-)) Nemůžu říct, že by to nezažehlo mou zvědavost na další díly, ale už teď jsem si jistej, že první Wrong Turn zůstane v sérii navždy nepřekonán. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli: nejslavnější kanadské jezero, přilehlé lesy a parta vymaštěných kreténů točících ultra dementní survival show. Kde se jednička ještě snažila o nějakou atmosféru, dvojka je klasický do absurdna vyhnaný nechutný gorefest s jebnutejma postavama a over-the-top mordama. A to celé podpořené laciným lookem s mnou neoblíbeným epilepticky klipovitým střihem, typickým pro mnoho hororových béček z tohoto období, který je navíc pocitově strašně uspěchaný a nectí takový ten správný timing pro budování napětí. Ale je to alespoň vtipně nahláškované a má to pro Beara McCrearyho tolik charakteristické bubny. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tady si stačí představit kombinaci Hory mají očí 2 a Condemned a jsme doma. Ne že by to nemělo vůbec žádnej příběh, ale ten je tak bídnej, že je lepší ho radši zanedbat a nepozorovat, ovšem to co sem od toho očekával se nakonec docela vyplnilo, odporný hnusný zkryplený zmutovaný šmejdi zase pořádně řáděj, sekaj, melou, zabíjej všechno co jim přijde pod rukou a je z toho docela solidní gore masakr, ovšem scén, který opravdu stojí za to ale moc neni, jedna z těch nejlepších je hned na začátku a druhá při mletí na konci. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Iný film než jednotka a pravdu povediac s prvým dielom to má spoločné iba asi názov. Ked som poču, že to bude niečo o reality show hned som si vybavil Halloween Resurection a čakal som to najhoršie. Chvalabohu som spokojný. Amatérčina z filmu kričala na míle, obzvlášt pri kamere a narábaní s krvou, ale je to slušný béčkový filmík na zabitie večera. Dej, napriek tomu, že išlo o reality show, strávitelný. Herci ušlo obzvlášt som sa tešil na Ericu Leerhsen a skvelé, skvelé a ešte raz skvelé vraždy. Bavil som sa, čistý priemer 50%=3* ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Keď Kimberly (Kimberly Caldwell) zrazí na začiatku filmu v lese mutanta a ten na ňu potom vyskočí a zahryzne sa do nej, je vidno, že ju hryzie niekde do krku, ale keď sa Kimberly tacká preč, chýba jej pol líca s ústami. (ČSFD)
  • V jedné ze scén Henry Rollins (Dale Murphy) řekne: "Jdu vstříc patnácti minutám slávy." Tím odkazuje na citát slavného amerického malíře a hlavního propagátora hnutí Pop Art Andyho Warhola. Ten tvrdil, že každý si jednou užije svých 15 minut slávy. (Amras)
  • Ve filmu se nikdy nezmínila jména kanibalů. Jeden z nich nám byl představen už v prvním díle, jde o kanibala Three Fingers. Ostatní čtyři kanibalové ovšem nikdy nezmínili své jméno, jsou zobrazováni jako Pa, Ma, Sister and Brother. V překladu se jedná o Mámu, Tátu, Sestru a Bratra. (Dines)

Reklama

Reklama