Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

castor 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, že jsem jedničku relativně pošpinil, nicméně mi v hlavě utkvěly typické hororové atributy a docela slušný spád, pokračování ale zcela předčilo veškerá očekávání!! A už velice vtipné intro má své koulo.. Proměnlivě sympatická skupinka mladých lidí se účastní další variace jakési reality show, přičemž netuší, že neprostupné lesy nejsou zas až tak opuštěné, jak se zdají být. A rodinka zmutovaných kanibalů vyráží znovu na lov. Wrong Turn 2: Dead End jsou v rámci žánru nadprůměrně zábavným kouskem. Povedené kamerové průlety a nečekaně zajímavé úhly, často se zajímající o partie lahodící pánskému zraku, pak společně s ne až tak triviálním scénářem dostatečně uspokojují hororového diváka. Snad za tím stojí enormně zvýšená hladina brutality, "žádné" zbytečné kecy, svižné tempo a sličné ženštiny v řádně obtáhlých tričkách, které velice dobře chutnají, tak není divu, že se bát moc nebudete, ale na debutujícího Joea Lynche si pro příště posvítíte!! 65% ()

Falko 

všechny recenze uživatele

70%. O nieco slabsie, ako jednotka, ale stale sa mi to celkom pacilo. Dobry rozbeh hned na uvode, ta vrazda bola dost brutalna, potom nastane asi tak polhodinka nudy a pomaly sa to zacne opät rozbiehat, ked zacnu buduce obete prichadzat na to, ze niekto ich tam vrazdi. Nepovedal by som, ze je dej uplne predvidatelny, pretoze prave ten hrdina, o ktorom som si bol isty, ze sa mu nic nestane, prave on to schytal. Takze kto to prezije a kto nie, zostava pre divaka len zahadou... 08.06.2010 ______ Erica Leerhsen - (Nina) +++ Henry Rollins - (Dale) +++ Texas Battle - (Jake) +++ Aleksa Palladino - (Mara) +++ Daniella Alonso - (Amber) +++ Steve Braun - (Jonesy) +++ Crystal Lowe - (Elena) +++ Kimberly Caldwell - (Kimberly) +++ Hudba: Bear McCreary ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zajímavá změna zápletky. Myslím, že se druhý díl vtipem vyrovnal prvnímu. Na druhou stranu co se týče hereckého obsazení a výkonů, tak si myslím, že druhý díl dost výrazně klesl. Příšerky jsou stále stejně škaredé a možná i o trošku více kreativní. Tak nějak globálně na mě druhý díl zapůsobil přibližně stejně jako ten první. 2* ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// +opět dokáže překvapit a šokovat, povedený casting i dobře napsané dialogy -jsou to detaily,ale způsob vraždění mohl být víc detailní a místy ne tak uspěchaný, trochu se vytratila originalita a moment překvapení, ale to k pokračování patří./// Konečně jsem měl možnost vidět pro Pachu krve 1 a 3, taky prostřední druhý díl. I když prostřední taky není zrovna správný termín, protože už je natočené čtvrté pokračování a chystá se páté. Je vidět že oblíbenost některých hororových sérií stále roste a diváci i tvůrci lační po dalších dílech. Wrong turn 2 se mi v první řadě hodně těžko sháněl. V půjčovnách dosud není a nebýt televize, tak bych ho neviděl do dneška. Takže skutečnost že tato série filmů nemá takový komerční úspěch jako jiné třebas Saw apd. je asi jedinou vážnější vadou. Jinak se totiž jedná o pěkně masitý, propečený, krvavý a tak trochu i zrůdný film. Všeho je tu víc než v prvním díle. Je tu víc zrůdiček, víc postav k nakousnutí a následnému sežrání. Do toho se přimíchal prvek o natáčení reality show, takže je o zábavu postaráno. Postavy kupodivu jednají celkem inteligentně a dialogy vás netahají za uši. Takže tentokrát hodně velká spokojenost a čtvrtý film si určitě nenechám ujít./// Celkem 75%/// ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $4miliónyTržby za predaj DVD v USA $8,870,326 //počet predaných kusov 480,620║ Po celkom solídnej prvej časti prišla dosť odbitá druhá časť, čo vypadá ako čisto televízna produkcia bež štipky pokusu o nejakú zaujímavejší príbehu stavbu, k tomu masky sú odfláknuté ako všetko ostatné. Takýchto nezaujímavých kvázy horrorov tu už bolo nespočetne a v omnoho lepšej kvalite. /10%/ ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Postava Niny byla v prvních verzích scénáře těhotná. (-bad-mad-wolf-)
  • Jak někteří z vás možná spatřili, na konci filmu Wrong Turn přežil jeden mutant. Ten samý hraje v tomto pokračování a na konci filmu ho můžete uvidět také - čili také přežil. (Dines)

Reklama

Reklama