Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

Pishin 

všechny recenze uživatele

Me se to proste nelibilo a nebavilo me to a par dobrych(to je za 3) napadu film nezachrani, ale at se na me nikdo nezlobi tohle byla vykradacka vsech znamych a neznamych hororu. Napln filmu jak ze ''Strach v prímem prenosu'', nechutna hostina jak ze stare verze ''Texas Chainsaw Massacre'' ..spousta odlozenych aut jak z ''Wolf Creek'' a takto bych mohl pokracovat az do halelujaa...jednu hvezdicku davam za Henryho Rollinse. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Je to sice brutálnější, krvavější i akčnější než první díl, ale ten mě stejně bavil o něco víc, pravděpodobně díky jeho hereckému obsazení (Eliza Dushku ;-) a vůbec lepším charakterům. Tady je to vážně výkvět, ovšem nad všemi ční ta parodie na Ramba, to jsem se musel fakt gebit :-)) Nemůžu říct, že by to nezažehlo mou zvědavost na další díly, ale už teď jsem si jistej, že první Wrong Turn zůstane v sérii navždy nepřekonán. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Inu, první Wrong Turn se mi vcelku líbil, ale hrál si na moc vážného a byl tak trochu pomalý. Za to zde máme víc akce, víc humoru, víc postav na mordování a napínavý děj bez hluchých míst. Bylo zde vidět i pár odkazů na různé filmy a to, že mariňák Dale nejdřív pošle Sly Stallona do háje a pak se promění v Ramba, je zajímavá a humorná filmová proměna. Bavil jsem se pěkně. Je to sice vyloženě citelné béčko, ale proč by ne? Uvidíme, jak na tom bude další pokračování. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Druhý Pach krve byl ještě šílenější než ten první. Ne, že by původní film byla nějaká ujeťárna, ale ti kanibalové jsou prostě vtipný – neskutečně mě baví. Zde jich bylo víc a ještě víc se šíleně projevovali. Vidět tyto cvoky souložit nebo sledovat jednoho jak si ho honí či nedočkavě míří lukem na oběť – to jsem se málem válel smíchy. Já totiž obdobné ujeťárny nevyhledávám. Občas se ale výjimka najde, například tohle. ;) Vyvraždovačky jsou o něco lepší a krvavější než v jedničce. Herci mě zde sice moc nebavili, už to nebylo takové napínavé, ale zase to nebylo nudně stereotypní, ale zábavné. Takže ty slabší 4* dám s klidnou duší. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

První Wrong Turn, ač nepokrytě vykrádal jak Texaský masakr, tak Hory mají oči, mě překvapil tím, jak byl dobře, zajímavě a napínavě natočen. Na dvojku jsem byl hodně zvědavý, a asi proto jsem byl hodně zklamaný. To že to je opět vykrádačka a jedno velké klišé, mě ani tak nepřekvapilo, ale že to bude tak nezáživné, nudné a poruší to jedno z hlavních pravidel hororou, že málo je někdy více, jsem opravdu nečekal. Tady toho není více, tady je toho hodně, a až moc hodně. Veškerá děsivost (a takový ten respekt z ní) mutantní rodiny je rozmělněna rádoby romantickými motivy a snahou ukázat ji, coby sice dost zdeformovanou a s netradičním jídelníčkem, ale jako klasickou fungující rodinu. Na můj vkus se tady objevují až moc často a na dlouhou dobu. A to je špatně. Nevěděl jsem, jestli se mám smát, nebo to znechuceně vypnout. Kapitolou samou o sobě jsou hlavní postavy určené na porážku – vyjma Henryho Rollinse si všichni, co ve filmu zemřeli svou smrt „zasloužili“ a já jim ji přál. Ale to už je asi klasický fakt současných hororů. Wrong Turn 2 trpí všemi klasickými neduhy pokračování, ve snaze být drsnější a akčnější, se utopí v nudě, trapnosti a rádoby šokantnosti, která však působí spíše trapně odpudivě. Ani pořádně nevím, čímty dvě hvězdičky obhájit, snad první vraždou a Henry Rollinsem (a u něj ještě částečně ze solidarity, že jsme oba [byli?] punkeři). ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Keď Kimberly (Kimberly Caldwell) zrazí na začiatku filmu v lese mutanta a ten na ňu potom vyskočí a zahryzne sa do nej, je vidno, že ju hryzie niekde do krku, ale keď sa Kimberly tacká preč, chýba jej pol líca s ústami. (ČSFD)
  • Keď mutant v aute okusuje Marin (Aleksa Palladino) prst a potom ho odhodí, prst už vyzerá inak, ako ten, ktorý okusoval. (ČSFD)
  • Ve filmu se nikdy nezmínila jména kanibalů. Jeden z nich nám byl představen už v prvním díle, jde o kanibala Three Fingers. Ostatní čtyři kanibalové ovšem nikdy nezmínili své jméno, jsou zobrazováni jako Pa, Ma, Sister and Brother. V překladu se jedná o Mámu, Tátu, Sestru a Bratra. (Dines)

Reklama

Reklama