Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Naproti nevýraznej (kultovej) jednotke ešte väčší odvar. Pritom v polovici sa na to ešte dalo ako tak pozerať. Boj o život priamo v Reality show je taký ten typický teenegerský prvok, ktorý si musí človek vychutnať z toľkej absurdity. Lenže paradoxne pri tých odfláknutých krvavých mizanscénach, (snáď až na trik s uvoľňovaním ruky) ma prešla akákoľvek "chuť" :). Ani trik sekery do stromu oproti jednotke už nefunguje. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Je to sice brutálnější, krvavější i akčnější než první díl, ale ten mě stejně bavil o něco víc, pravděpodobně díky jeho hereckému obsazení (Eliza Dushku ;-) a vůbec lepším charakterům. Tady je to vážně výkvět, ovšem nad všemi ční ta parodie na Ramba, to jsem se musel fakt gebit :-)) Nemůžu říct, že by to nezažehlo mou zvědavost na další díly, ale už teď jsem si jistej, že první Wrong Turn zůstane v sérii navždy nepřekonán. ()

Reklama

6thSun 

všechny recenze uživatele

Někteří kanibalové tady vypadají jako čaroděj z Troškovy pohádky O princezně Jasněnce a létajícím ševci, u který jsem se mimochodem bál asi víc než u tohodle, sice jako dítě, ale i tak. Přesto to není špatný, i když chvílema tak nechutný, že musím pochybovat o svý psychický příčetnosti, když na to vydržím čumět a ještě to při hodnocení neodepíšu jako kravinu. 60% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zajímavá změna zápletky. Myslím, že se druhý díl vtipem vyrovnal prvnímu. Na druhou stranu co se týče hereckého obsazení a výkonů, tak si myslím, že druhý díl dost výrazně klesl. Příšerky jsou stále stejně škaredé a možná i o trošku více kreativní. Tak nějak globálně na mě druhý díl zapůsobil přibližně stejně jako ten první. 2* ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli: nejslavnější kanadské jezero, přilehlé lesy a parta vymaštěných kreténů točících ultra dementní survival show. Kde se jednička ještě snažila o nějakou atmosféru, dvojka je klasický do absurdna vyhnaný nechutný gorefest s jebnutejma postavama a over-the-top mordama. A to celé podpořené laciným lookem s mnou neoblíbeným epilepticky klipovitým střihem, typickým pro mnoho hororových béček z tohoto období, který je navíc pocitově strašně uspěchaný a nectí takový ten správný timing pro budování napětí. Ale je to alespoň vtipně nahláškované a má to pro Beara McCrearyho tolik charakteristické bubny. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Podle režiséra Joea Lynche se ve filmu použilo přes 300 galonů umělé krve. (-bad-mad-wolf-)
  • Postava Niny byla v prvních verzích scénáře těhotná. (-bad-mad-wolf-)
  • Tento film vznikl jako pocta hororovým pokračováním z 80. let. (LUKICKK)

Reklama

Reklama