Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

obitus 

všechny recenze uživatele

Skoro stejně zábavné jako jednička a přeci hodně jiné. Tvůrci správně pochopili, že s jejich možnostmi na vážný horror nemají a za podpory několika správně tvarovaných ňader se vydali hodně odlehčenou cestou, plnou krve a střev. Funguje to dobře, jako ostatně už tisíckrát předtím. Pokud bude další pokračování, tak doufám, že ve stejně (záměrně) přitroublém duchu. Skoro celá jedna hvězdička jen pro Henryho Rollinse, který se po Feastu ukazuje v další skvěle ulítlé roli. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak jestli má nějak vypadat opravdovej slasher, tak takhle!! Mnou dlouho opomíjený druhý díl mne naprosto posadil na prdel!! Jednička nestála za nic, ovšem tohle je jízda v podstatě od začátku do konce. Lesní slasher, který se mění v explotation až splatter. Neuvěřitelně nadupaná jízda, hektolitry krve, vnitřností, akce, zbraní, kanibalismu, úchyláren ... no prostě všeho!! Kamera před ničím neuhýbá, všechno je vidět. Hnusárna dost extrémního ražení, která si samozřejmě výpůjčila jako inspiraci několik kultovek, ale i tak se v ní najde řada nových neotřelých nápadů. Nemohu jinak než dát za plný počet. Tohle jsem fakt nečekal, bavil se od začátku do konce. Velké milé překvapen!! (jen pro příznivce žánru - slasher/gore/splatter/explotation) ()

Reklama

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Naproti nevýraznej (kultovej) jednotke ešte väčší odvar. Pritom v polovici sa na to ešte dalo ako tak pozerať. Boj o život priamo v Reality show je taký ten typický teenegerský prvok, ktorý si musí človek vychutnať z toľkej absurdity. Lenže paradoxne pri tých odfláknutých krvavých mizanscénach, (snáď až na trik s uvoľňovaním ruky) ma prešla akákoľvek "chuť" :). Ani trik sekery do stromu oproti jednotke už nefunguje. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Při první projekci jsem měl spíš rozporuplné pocity, podruhé jsem se ale bavil kupodivu lépe. Asi jsem přistoupil na tu nečekanou komediální rovinu, která mi hnedka nesedla. Napětí z tajemných obyvatel horských lesů se vytratilo, kanibalové se ukazují už od začátku a jejich masky jsou jednodušší, levnější. Místo toho se cpe do popředí až sebeparodická příchuť a obrovská porce brutality, takové gore mixnuté poctivým splatterem. Není divu, tvůrci spotřebovali 300 litrů umělé krve. Dočkáme se nahých koziček, Ericy Leerhsen, která v hororech strašně ráda umírá (remake TCHM, BWP2) a Rollinsovy vtipné postavy připomínající samotného Ramba. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Někteří kanibalové tady vypadají jako čaroděj z Troškovy pohádky O princezně Jasněnce a létajícím ševci, u který jsem se mimochodem bál asi víc než u tohodle, sice jako dítě, ale i tak. Přesto to není špatný, i když chvílema tak nechutný, že musím pochybovat o svý psychický příčetnosti, když na to vydržím čumět a ještě to při hodnocení neodepíšu jako kravinu. 60% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Podle režiséra Joea Lynche se ve filmu použilo přes 300 galonů umělé krve. (-bad-mad-wolf-)
  • Mike (Matthew Currie Holmes) má na sobě tričko s nápisem BR Battle Royal, což je asociace s hororem Battle Royale (2000). (kukkik)
  • Postava Niny byla v prvních verzích scénáře těhotná. (-bad-mad-wolf-)

Reklama

Reklama