Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Abe Dale (Nathan Fillion) má dobrou práci a milující rodinu. Jednoho dne je však před jeho očima rodina zavražděna mužem jménem Henry Caine (Craig Fairbrass). Z výčitek, že se mu nepodařilo své blízké zachránit, se pokusí o sebevraždu. Upadne do klinické smrti, ale přežije. Najednou rozeznává lidi, kteří jsou blízko smrti. Zachrání mnoho životů, ale pozná, že za každého zachráněného se nyní stává odpovědným. Pomalu začíná rozumět vyvraždění své rodiny a svým novým schopnostem, což ho žene na apokalyptickou cestu do pekla, z kterého není úniku. Zajímavost: V Americe zažije každý den průměrně 774 lidí klinickou smrt. 80% lidí uvádí, že vidělo oslnivé bílé světlo předtím než se vrátilo zpět. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Film se táhnul v podobném duchu jako jeho první díl a byl relativně dobrý , nicméně nebyl ani tak napínavý ,ani strašidelný a proč vlastně autoři nechali původní název , když o nějakém hlasu ze záhrobí se tu moc mluvit nedalo jsem úplně nepochopila , co mě iritovalo u obou dílu byli ne příliš povedené konce , v tomto případě mě dost zarazilo , že do sanitky na konci filmu vzali slečnu v šoku a postřeleného nechali ležet v restauraci , to bylo minimálně trochu vtipné a nedomyšlené . ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Já rád mysteriózní příběhy. Tenhle má zajímavou myšlenku a důvody všeho jsou odhalovány hezky pozvolně. Nakonec se z onoho všeho sice vyklube přeplácaná biblická kravina s příšerně dementním koncem, ale viděl jsem pár docela sugestivních momentů (klavír je boží) a dvakrát sebou trochu škubl u lekaček (ačkoliv jsou hrozivě samoúčelné). Tajemný příběh se bije s moderním technickým zpracováním (videoklipovitý střih a kamera, množství digitálních triků) a rozpačitými herci. A nesnáším hrdiny, kteří si pro sebe nahlas opakují svoje domněnky, aby i divák-retard pochopil. Takže vlastně nic moc. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 2005 bol natočený film "Hlas smrti", v ktorom si hlavnú úlohu strihol Michael Kreaton. Bolo to niečo o tom, že ak chcete komunikovať s mŕtvymi, stačí si po večeroch nahrávať na video kazety šumenie televízie a následne ho analizovať prostredníctvom nejakého audio-vizuálneho počítačového programu. Nezaujalo ma to. Dal som dve hviezdy. O dva roky neskôr bolo vyprodukované pokračovanie "Hlas smrti 2: Svetlo". Je to už bez Michaela Kreatona a so svojím predchodcom to nemá moc spoločného. Pribudol tam okultný, satanistický rozmer mierne šmrncnutý "Nezvratným osudom". Tria Mera. Tretí deň. Tri šestky. Tri hviezdičky. *** ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Aspoň že si dvojka drží štandard nasadený prvým dielom, aj keď treba povedať, že moc vysoký nebol. Film som pozeral nadránom a pri tých podľa mňa nasilu vložených ľakacích scénach som si skoro odbehol sa posrať. Námet je pre mňa celkovo zaujímavý, tak ako v jednotke ale mám poct, že tvorcovia mohli z námetu vytlačiť aj viac. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla teda krása, opravdu se mi to líbilo a to duchařiny zrovna nejsou můj šálek kafe. První díl jsem zatím neviděl, takže nemůžu srovnávat, ale tohle byla opravdu velmi dobrá podívaná u které jsem se opravdu nenudil. Příběh dost originální, zachránění lidé před smrtí třetí den zcvoknou a zabíjejí. Prsty v tom má starej dobrej Lucifer a jeho světlo- dobrej nápad to se musí nechat. Film obsahuje i několik slušnejch lekaček, duchové vypadaj slušně a tak není si vlastně na co stěžovat, teda až na těch pár špatnejch digitálních triků a poměrně nepovedenej konec, ale jinak super. Prostě hodně slušná duchařina která rozhodně stojí za zkouknutí. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • V čase 21:12 je vidět na zdi plakát k filmu Věc (1982). (Korbitch)
  • Film soutěžil o cenu Saturn v kategorii nejlepší DVD vydání. (Terva)
  • Z rozpočtu 10 000 000 amerických dolarů se do roku 2008 tvůrcům podařilo vydělat jen 8 milionů. (Terva)

Reklama

Reklama