Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor Ethan Learner veze rodinu z koncertu, a když zastaví u benzinové pumpy na Reservation Road, jeho syna srazí a usmrtí auto řízené rozvedeným právníkem Dwightem Arnem. Ten veze svého syna z baseballového zápasu. Arno z místa nehody ujede. Tragédie zasáhne oba muže stejnou silou. Ethan, jehož manželství prochází krizí, není schopen přijmout synovu smrt, bere vyšetřování do vlastních rukou a rozhodne se najmout právníka. Dwight má trýznivé výčitky svědomí a enormní strach, že mu jeho bývalá žena zakáže kontakt s vlastním synem, mu nedovolí přiznat se. Souhrou neuvěřitelných náhod se Dwight stane Ethanovým právníkem. Teď už je jen otázkou času, kdy se pravda dostane na povrch! (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (139)

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Spíše televizní drama s výborným Phoenixem (netypicky zarostlý). Psychologicky to mohlo být propracovanější, vznikl by pak větší snímek. Náhod bylo snad až příliš a Ruffalo by mohl být trochu chytřejší (scénář by tedy měl být chytřeji napsaný). Atmosféra po incidentu u pumpy je vystižena emocionálně velmi silně. Za ni tu třetí hvězdičku. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Drama, které vyvstává po smrti dítěte při autonehodě. Pozůstalý otec Ethan Learner (Joaquin Phoenix) volá po trestu a pomstě za smrt malého synka. A protože má pocit, že nikdo kompetentní nic nedělá, fanaticky pátrá na vlastní pěst. Až se díky náhodě dostává k pachatelovi. Tím je advokát Dwight Arno (Mark Ruffalo), který se sice chce původně přiznat, ale neudělá to. Po těžkém svírání jeho duše svědomím se přiznává a přijímá tím oprávněný trest. Další zajímavou postavou je manželka Ethana Emma (Jennifer Connelly), která si trochu dává pocit vinny za smrt a poté se snaží zastavit manželovu posedlost po pomstě. Bohužel je to takové celé hodně mělké. ()

Reklama

Puyi 

všechny recenze uživatele

Film má sice silný námět, ale jeho celé provedení není zas tak působivé, jak jsem doufal. Film je založen hlavně na skvělých hereckých výkonech hlavních akterů, na mě tedy udělal největší dojem můj oblíbenec Joaquin Phoenix. :)) Film celkově hodnotím jako takový lepší průměr, špatné to rozhodně nebylo, ale dalo se z toho vymáčknout daleko, daleko víc (více napětí, více akce...), trochu škoda..:) ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu bylo očekáváno asi trošku více, kvůli předchozímu silnému dramatu Hotel Rwanda řežiséra George. Tento film je také drsný (alespoň citově) a velice uvěřitelný příběh, kde Joaquin zvládl roli otce, který přišel o syna při automobilové nehodě, opravdu dobře. Mark Ruffalo roli zvládl na výbornou. Jeho nejistota v tom co má udělat a jeho strach z něj přímo čiší. Takže nesrovnávejme to s Rwandou, je to úpně jiný příběh s jinými herci. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Po Hotelu Rwanda přišel na řadu film, za který by se měl Terry George pěkně stydět. Měl jsem totiž celou dobu pocit, že tenhle oslavovaný tvůrce prošel lobotomií mozku a zapomněl, jak se točí dramatické dojáky. Celý film se táhne podle jednoho vykonstruovaného mustru, amatérské dialogy střídají učebnicově ubrečené situace a celé to působí tak neskutečně nudně a s prominutím uchcaně, až se mi chvílemi spouštěl dávící reflex. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Connecticut, ktorý leží na severovýchode USA v oblasti Nové Anglicko. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama