Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co uděláte, když vaše láska je z horší poloviny města? Ve filmu, který "potvrzuje její pověst nejpřitažlivější herečky své generace" (Jim Svejda, CBS RADIO), Juliette Lewis spolu s C. Thomasem Howellem vynikajícím způsobem ztvárňují hlavní role v příběhu pubertálních romantiků, kteří jdou za svou láskou a úplně likvidují zvyky městečka 60. let. Pár je přesvědčen, že přitažlivost, která se ukáže správnou, nemůže být špatná, pak nerozluční poznají, že být spolu s sebou nese i odpovědnost. Skutečný život zkouší jejich přesvědčení. Přežije jejich láska - s pomocí desetileté holky ze sousedství - zkoušku? (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (5)

freddy 

všechny recenze uživatele

Láska může vzplanout kdekoliv. Třeba i v bowlingové herně. A co je na tom špatného, když se dva mladí lidé do sebe zamilují? Jenže maloměstská morálka v USA raných 60. let dokáže i takovou intenzivní lásku jak od Shakespeara rozprášit jen proto, že "ti spravedliví dospělí" mají předsudky vůči floutkovi, který se vzpírá zažitým dobovým zvyklostem. Ještě, že je tu holčička ze sousedství... Na filmu mě uhranul především ten úžasný look 60. let a to úžasné ospalé prostředí maloměsta, atmosféru film zvládá na jedničku a i díky tomu jsem se do něj tak rychle vnořil. Příběhově se tam jistě najdou nějaké mouchy, či si minimálně divák řekne, proč se některé postavy chovají jak se chovají, scénář možná má nějaké díry, ale já si chtěl jen užít romantické drama, a toho se mi dostalo. Byl to prostě takový ten fajn obyčejný film z 90. let, který vlastně ani moc nenudí, nabízí sympatické mladé herce a krásu osudové lásky, stejně jako radost z bezstarostného mládí. A tak se perfektně hodil na ospalé sobotní odpoledne. Já jsem spokojený! ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Craig Bolotin si ma ziskal svojim scenarom k Cernemu Desti, ale tuna sa sekol. Nudna romantarna, ktora ma priserne herecke vykony, mizernu reziu a slaboduchy dej. Ani Katherine Heigl to nezachranila. 20 % ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Juliette Lewis ve své typické roli rebelující, vzpurné teenagerky z první poloviny 90. let. Hlavní hvězdou pro mě ale byla 12letá budoucí kráska Eliza Dushku, která si mě zkrátka dokázala získat. Nažloutlé kamerové filtry dobře dotvářeli dobu raných 60. let na americkém předměstí. Za mě palec nahoru. ()

Reklama

Reklama