Reklama

Reklama

Andy Samberg (Saturday Night Live) jako Rod Kimble, kaskadér s falešným knírkem a velkým snem, v této fantastické komedii tak nepředvídatelné, že nebudete věřit, co přijde dál! Rod nikdy nedopadl, aniž by si nenamlátil. Jeho rodina a přátelé si myslí, že si stále jen dělá legraci. A ke všemu jeho nevlastní otec Frank ho používá jako svůj boxovací pytel. Ale pár drobných problémů mu nemůže zabránit v největším kaskadérském kousku jeho života. Dále hrají Isla Fisher (Wedding Crashers) a Ian McShane (Shrek the Third), Pirát silnic je "neuvěřitelně zábavný od začátku do konce" a míra zábavy stoupá, když Rod vzdoruje smrti, aby vyhrál peníze, dívku a hlavně trochu respektu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (140)

Bucounit 

všechny recenze uživatele

Totálne "ujetá" komédia zo sympatickým hlavným magorom ktorý celý film jazdí na rozpadnutej babete a snaží sa o preskočenie rôznych prekážok z ktorej ani jednu nepreskočí, resp. nikdy nedopadne na kolesá. Keď je nervózny chodí si zabreakovať do lesa s ktorého sa nechtiac zrútil (najoblúbenejšia časť filmu), s bratom si spieva prepnuté pesničky, lepí si fúzy a jeho snom je zbiť svojho chorého otca. Bavil som sa super. ()

Tygrys 

všechny recenze uživatele

Mám rád komedie tohoto typu, převládá však mírné zklamání. Z části to mohlo být také dabingem, který moc nemusím. Příběh je samozřejmě o ničem a není vůbec důležitý. V mezích průměru drží Piráta Silnic skupinka čtyř pošuků (Bill Hader a Danny R. McBride jsou pro takové role stvořeni) a jejich výstupy nebo hlášky více či méně povedené. ()

Reklama

ladko 

všechny recenze uživatele

Dosť nedocenená komédia, v niektorých momentoch príjemne nekorektná a povedal by som až Ferrellovská...Niektoré scény ma dostali do kolien a že ich vôbec nebolo málo...Dozviete sa tiež niekoľko dôležitých vecí ako napríklad, že bazény sú perfektné na udržanie vody.:)Rod Kimble: "My safe word will be "Hwiskey."" Kevin Powell: "You mean whiskey?" Rod Kimble: "Hwat?" Kevin Powell: "I just don't understand why you're saying it that way." Rod Kimble: "Hwy am I saying hwat *hwat* hway?" *** "Cool beans":) ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

"No to mě poser!" poslední věta filmu a taky dojem, který to ve mně zanechalo... Jak si někdo může myslet, že tohle je vtipné? Jeden velký trapas, tak by se to dalo spíš charakterizovat (nebo spíš milion malých, to už asi vyjde nastejno). Možná že aspoň s tím Willem Farrellem, který si měl původně zahrát hlavní roli, by to mělo nějakou šťávu. Ale to už se asi nedozvíme. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Hodně šílená komedie. Občas je sice Pirát silnic opravdu velká sranda. Jako například scéna pádu v lese, ale ten okolní patos to přebijí. Prostě sem tam se objeví vskutku vtipný moment, ubitý zbylým patosem. Smysl sice dává, ale celkově není tak vtipný jako jednotlivé části. Určitě příjemné osvěžení a oddech, jenže na nějaké solidní hodnocení to nebude. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Kapela, která hraje během Rodova (Andy Samberg) skoku přes patnáct autobusů, je ve skutečnosti Queens of the Stone Age. (SHI-SHA)

Související novinky

Stiller a Vaughn zachraňují svět

Stiller a Vaughn zachraňují svět

05.07.2011

Osvědčené „ksichty“ z komediálního sdružení Frat Pack si spolu zahrají v akční sci-fi komedii Neighborhood Watch, která je u studia 20th Century Fox ve výrobě už od roku 2008 a za tu dobu se u ní… (více)

Reklama

Reklama