Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Newyorští hasiči Chuck a Larry jsou už od školy ti nejlepší přátelé. Zatímco Chuck nemá vážný vztah a naplno si užívá mládeneckého života, Larry se po smrti manželky sám stará o dvě děti. Larry má kvůli rizikovému zaměstnáni uzavřenou výhodnou životní pojistku, po smrti své ženy však neurčil nového příjemce pojistky, a tak pojišťovna hrozí, že mu pojistku zruší. Larry přemýšlí, že od hasičů odejde, tíží ho myšlenka, že v případě jeho smrti nebude o děti postaráno, pak ale přichází s geniálním řešením. Uzavřou s Chuckem registrované partnerství, a pokud se s ním něco stane, bude Chuckovi vyplacena jeho životní pojistka a Chuck se pak postará o jeho děti. Jak ale přesvědčit vyšetřovatele sociální správy i okolí, že jsou Chuck a Larry homosexuálové? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (418)

Genero 

všechny recenze uživatele

Připomnělo mi to situaci, jak se kamarád před lety poškorpil se slečnou, u které bydlel a zazvonil se čtyřmi narvanými igelitkami a opásaný ledvinkou u mých dveří. Protože jsem opravdový lidumil, který neváhá nabídnout bližnímu pomocnou ruku, zažili jsme díky té jejich roztržce krásné dva měsíce báječného spolubydlení. Postupem času nás začali nadšeně zdravit růžoví hoši z přízemí, kteří mají teplou i čivavu, neunikl nám jediný díl Sexu ve městě, u kterého jsme pištěli smíchy sajíce šťávu z rozehřátých jahodových nanuků, upekli jsme si dort, vzájemně si olizovali čokoládovou polevu z otylých prstů a všiml jsem si i takových detailů, jako byla krásně hebká pokožka na kudrnatých lýtkách mého přítele. Naštěstí bylo homomasakru v zadním průjezdu na poslední chvíli zabráněno usmiřovacím pohlavním stykem s fuj fuj ženskou v malinkém stochovském bytě. Jednomu přijde až líto, když odchází hezký, stodvacetikilový kluk s velmi sexy huňatým hrudníkem, se kterým šlo zažít ještě tolik nevšedních chvil. ()

depony 

všechny recenze uživatele

Některé momenty byly vážně vtipné a i když se jednalo o prvoplánové situačky, měly něco do sebe. Každopádně, jako hromada podobného materiálu, i zde jsou zbytečné trapné scénky, při kterých je lepší přepnout na jiný kanál, a mentorující postavy, které apelují na svědomí všech ... amerických diváků. Bůh chraň Ameriku! :))) ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak Sandler opet nezklamal, dalsi paradni komedie. Pribeh vcelku originalni, na to ze ma film 110 minut docela slusne odsejpa a nejaky vaznejsi kecy jsou jen ke konci a v prubehu filmu jen sem tam vykoukne myslenka, jako ze teplousi jsou vlastne fajn a lidi nemaj pravo je prudit a podobne. Navic tu jsou porad nejaky paradni vtipy a sem tam nakej naprosto brutalni. No a krome perfektni hlavni dvojky Sandler - James, ktery k sobe fakt sednou, tu je spousta vedlejsich zabavnejch postav. Za vsechny zminim naprosto giganticky teplyho Vinga Rhamese a ultra brutalni spomalovacku ve sprse s dvema mejdlama, pak tu je Schneider v roli cinskyho oddavajiciho a ani ne tak vtipna, jako sexy Jessica Biel, obzvlast ve scene s testovanim silikonu. Naopak treba takovej Aykroyd nebo Buscemi nejsou dvakrat vyuzity, minimalne Buscemi by zaslouzil vic prostoru. Celkove jsem se proste perfektne bavil, ale na uplnejch 5* bych to zas nevidel, tak jen lepsi 4*. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Taková neurážející oddychovka na zahnání nudy, Sandler a James si střihli film spolu už po několikáté a spolu jim to prostě sedí. Na “sandlerovku” mi to přišlo moc krotké a s humorem se drželi až moc při zemi, což je velké mínus, místy trochu přihlouplé, ale když není do čeho píchnout, tak to postačí. Nic intelektuálního od toho nečekejte, prostě jenom vypnout a bavit se. Btw číňan při svatebním obřadu byl úžasný, vtipný a český dabing byl bezchybný, povinně pustit!:D ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jako obvykle je tato komedie s Adamem Sandlerem bláznivá a střeštěná, tak neobvyklým způsobem, že Ben Stiller s jeho partičkou musí šoupat nohama. Po roce totiž vzniká další film, který se nemá za co stydět. Tahle růžovoučky přiteplená komedie je totiž opravdu dost zábavná a dost růžová, což se od ní dalo čekat. Jenže kdyby se to všechno nebralo tak vážně, možná by si to zasloužilo o nejeden bod lepší umístění. Celou dobu totiž film vcelku zajímavým způsobem vyniká. Adam Sandler hraje v romantické komedii trochu jinou postavu než je o něm známo. Trochu drzejší, trochu víc bláznivější než je u něj obvyklé. Přesto se tento film povedl, ne sice nijak oslnivě na první pohled, při kterém možná zarazí fakt, že konec filmu je relativně vážný na úkor toho, jak je celý film brán s nadhledem a podepřenou myšlenku ztrhává do ztracena. Výběr herců se víceméně povedl a nejen díky hlavní dvojce, ale i díky Aykroydovi nebo Buscemimu stojí se na tuto opět bláznivou komedii podívat. --- Víš komu můžeš věřit? Té služebné, Tereze. - Ona krade! - Krade? Proč ji nevyhodíš? - Bojím se. Myslím, že ovládá voodoo ()

Galerie (33)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama