Reklama

Reklama

Dívka s hladovýma očima

  • Česko Děvče s hladovýma očima (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Miami Beach 1926. Mladá, krásná a úspěšná modelka Loui spáchá v místním hotelu zdánlivě nesmyslnou sebevraždu. O šedesát let později se v tomtéž hotelu zjeví krásná Louise - živá. Zanedlouho jí tu objeví fotograf Carlos, kterému není žádné dobrodružství cizí. Postupně odhaluje temnou stránku neznámé krásky a přitom zjišťuje neuvěřitelnou skutečnost. (Hans.)

(více)

Recenze (2)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Upířina o který plno lidí říká že se jedné o nejlepší horor z roku 1995. Tak v tom případě to byl mizerný rok, protože je to tak neuvěřitelně hloupá a nudná upířina na jakou jsem za poslední měsíce narazil. Film naprosto bez atmosféry, s pitomým příběhem ale kdo má rád rádoby intelektuální dialogy určitě bude šťastný, tady prakticky nic jiného než kecy není. Nudná ptákovina která si hraje na víc než je. ()

TO odpad!

všechny recenze uživatele

V roce 1937 spáchá mladá modelka sebevraždu. O 50 let později se znovu objevuje a krom toho, že se opět stává modelem pro místního fotografa, vysává na ulici lidi, protože je to upírka. Rádoby erotická pitomost. Když jsem za ní kdysi v půjčovně dal zbytek kapesného, měl jsem nepředstavitelný vztek. ()

Reklama

Reklama