Reklama

Reklama

Pokryeok sseokeul

všechny plakáty
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

tombac 

všechny recenze uživatele

Ano, Gangster High je obsahově prostinká podívaná. Chlapci ve školních uniformách se drsně řežou a zase řežou na férovku, poté do děje vlétne ženská (méně hezká obdoba Jun Ji-hyun) a po krátkém intermezzu si všichni rozbíjejí držky s ještě větší razancí, což se promítne do více litrů vystříkaného kečupu a několika mrtvol. Užití zpomalených záběrů je na akční drama celkem v normě. Bitky vypadají vesměs cool, především závěrečný masakr, který zaručeně patří mezi to nejlepší, co kdy korejská akční škola vychrstla na obrazovku. Jen kvůli němu pod čtyři hvězdy nepůjdu. 7/10 ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

Brilantně natočená „killbillovská“ akční scéna ještě film nedělá a kde charisma a děj není, ani ocelová tyčka hvězdičku nevymlátí. Co více říci o podprůměrně žánrovém mišmaši? Konkurence je zde velká, podobně vyšperkované akční sekvence také (Biyeolhan geori), takže nemám ani nejmenší pohnutky jako kolega tombac solit více, než si gangsteři zaslouží… ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že Gangster high nanabídne kromě trošku zmatenýho děje, pletení si postav a pár bitek nic novýho ani zajímavýho, jenže to co se tam odehraje na konci při finální mega bitce, to je něco tak ultra dokonalýho, ultra drsnýho a ultra stylovýho, že už jenom kvůli tomu musim jít minimálně na 4*, možná to je úplně to nejlepší, co jsem kdy viděl, naprosto mě to strhlo a neskutečně potěšilo ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Korejci mají spoustu gangsta filmů, ale tento to skoro všem nandal. Film se občas neobejde bez chyb (např. dívat se na kámoše jak dostávají sadu v konečné řežbě), ale nemohl jsem se od toho odtrhnout a to závěrečné zúčtovaní je už pověstná třešnička na dortu, jen je škoda, že ty parchanty neoddělal všechny, když už šlo o pomstu všech mrtvých kámošů. Takže kvůli několika věcem to na vrchol nebude, ale jinak velmi sakra dobře. ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Čo napísať o filme, ktorý vlastne dej ani nemá, a ktorý by sa dal charakterizovať slovom "spomalene"? Chalani spomalene uzatvárajú školský gangsta klub, chalani spomalene hrajú futbal, chalani spomalene po kluboch balia kočky, a samozrejme, chalani sa spomalene nakopávajú do držiek. A tak nejak je to zábavné. Keď sa však od polovice filmu začína rozvíjať akási love story s predvídateľným výsledkom, ktorá vlastne len slúži k tomu, aby režisér ospravedlnil prítomnosť záverečnej krvavej mely, začal ma film trošku aktívnejšie štvať. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama