Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletá Kate je mimořádně hezkou, šarmantní a inteligentní ženou, která si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek pozornosti. Jakékoli nabídky k seznámení však odmítá, protože ji čím dál více tíží vzpomínky na poslední vztah. Navíc se cítí příliš unavená, a tak již není schopna se svými nočními můrami bojovat. Jednoho večera si proto podřeže žíly, ale ani to nepomůže. S velkým zklamáním se totiž po čase probere na klinice. Rodiče i přátelé jsou zděšeni a snaží se zjistit, proč se Kate chtěla zabít. Ta však stále jen mlčí. Nakonec z nemocnice v nestřeženém okamžiku uteče, i když má na sobě pouze noční košili a kabát. Po několikahodinové jízdě autobusem se nechá vysadit uprostřed pouště. Jenže ani zde jí není dopřáno samoty. Po chvíli u ní zastaví auto, jehož řidič Guy jí nabídne pomoc. Kate odmítne, ale večer náhodou na Guye narazí v jednom baru. Příliš pozornosti mu však nevěnuje. Raději sama popíjí, ale Gayi to nedá a opět ji zkusí oslovit. A opět neúspěšně. Pro jistotu ho opilá Kate ještě srazí k zemi, aby mu dala jasně najevo, že si nepřeje být obtěžována. Jenže ráno se vedle Guye probudí, aniž by si cokoli ze včerejší noci pamatovala. Okamžitě se ho snaží vyhodit ze své postele, ale s hrůzou se dozví, že Guy se stal v noci jejím manželem. Navíc oba zjistí, že se v osamění snaží najít nový smysl života... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

farmnf 

všechny recenze uživatele

Opravdu po americku zpracovaný psychoerotický film. Monology vyloženě pitomé, dialogy tak nějak na levačku. Vše vcelku málo uvěřitelné, Kelly nijak sexy a Larry nesympatický a velmi hloupý. Ale to jsem čekal, jsem zkušený divák těchto kravin ale stejně jako trpaslík v sudu byť dobrým plavcem, nevydržím. ()

Reklama

Peabody 

všechny recenze uživatele

Kate je mimořádně hezkou, šarmantní a inteligentní ženou. To cituji text distributora. Nějak s tím mám problém. Od konce vzato žena to asi je, i když dnes kdoví čím se cítí být. Inteligentní - nelze vyloučit, ale důkaz podle mne v celém filmu chybí. Šarmantní - no mně spíše přišla jako věčně ožralá vřeštící kráva, ale třeba mám jiná kriteria. Mimořádně krásná OMG , kde to vzali??  Je to takový artová jako psychologická hříčka s hloubkou výpovědi na úrovni od levného americké psychoanalytika. Napětí, humor a citlivost, hloubka osobní výpovědi - jak jsem o tom slyšel od sousedního stolu v kavárně od takovejch tří intošek s neumytými vlasy. Neviděl jsem tam ani moc napětí, ani humor a citlivost nezaměňuji za sex. Prej nemá smysl hledat logiku příběhu - s tím bych souhlasil, nemá. Hluboký symbolika dítěte mi také unikla. Nekonvenční - no dejme tomu. Díky, ne, ty holky vedle se mi taky nelíbily. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama