Reklama

Reklama

Interview

  • USA Interview (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hlavními hrdiny briskního konverzačního dramatu, které v roce 2007 režisérsky vysekla herecká hvězda amerického nezávislého filmu Steve Buscemi, jsou dva lidé, kteří by k sobě za normálních okolností pravděpodobně nikdy nenašli cestu. On je zatrpklý ostřílený novinář, který už si všechny kariérní vrcholy prožil, a proto nyní musí psát podřadné články o ještě podřadnějších tématech a lidech. Ona je pak mladá, půvabná a obletovaná televizní hvězdička, která sice nic nedokázala, ale i tak se může vyhřívat pod paprsky slávy. A společně mají udělat rozhovor. Jejich vztah je tedy čistě pracovní. Jenže pak se mezi ně vkradou emoce, které původně rutinní džob kardinálně promění ve slovní zápas o nadvládu a vítězství v povrchním osobním klání, kde jde místo cti spíš jen o hrdost a uraženou pýchu. A čím více během večera napětí eskaluje, tím více si obě strany začínají uvědomovat, jak slepě jeden o druhém doposud přemýšleli. V remakeu slavného nizozemského dramatu z roku 2003 Interview podle van Gogha, mimochodem též uváděného na kanále Cinemax, excelují Steve Buscemi a stále nadějnější hollywoodská star Sienna Millerová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

Amarcord_1 

všechny recenze uživatele

60% - Steva Buscemiho mám moc rád, a toto jeho dílko jsem si užil. K nadšení jsem měl ale daleko. Jedná se o komorní konverzačku, v níž se však po té „konverzační“ stránce tolik zajímavého neděje. Během příjemných osmdesáti minut divák zažije několik náladových obratů, které po hříchu časem nepřekvapují a pateticky nudí. Něco na tomto filmu je scénaristicky nedotažené. Nevím, zda-li je to nepříliš velká přesvědčivost celé situace, či absence nějaké pointy, nebo oboje. Jisté je, že jsem z kina odcházel s pocitem, že jsem byl svědkem podivného chování dvou lidí,že mi to přišlo docela zábavné, ale taky bohužel „kde já už jsem to jen viděl...?“. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Steve Buscemi hraje chlápka, který má dělat rozhovor se ženou, herečkou. Ta si nechala zmenšit prsa a to on nějak nemůže překousnout. Soudit však ženu podle páru koz, to snad nejde, ne. DIALOG - NOVINÁŘ : Promiňte já neznám žádný váš film, ale znám vás podle pověstí. HEREČKA - Jako s kým teď šukám a podobně ?.......... Rozhovor se rozhodně nepovede ale i když odcházejí naštvaní, každý na druhého, osud je opět svede dohromady. Jejich rozhovor pak pokračuje v soukromém bytě. CITÁT - Co tě může deprimovat ?.......... Perfektní dialog po celý film, zvraty, sex, lhaní, pohrdání a plno osobního hněvu - tím se vyznačuje tento snímek. To to bude profesionální interview a ne divná náhražková důvěrná chvilka otce a dcery. CITÁT - Bože, jsi přáškař a alkoholik, není divu, že nepotřebuješ koks......... Je pak špatné, když člověk místo lásky, pociťuje lítost ? Tomu druhému to pak dává ohromné možnosti využívání. Steve Busceni si prostě sám natočil rozhovor se ženou. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

To, že je Steve Buscemi kvalitný herec som zistil už dávno. Stačí, keď si spomeniem na jeho výrazné úlohy vo filmoch ako sú Gauneri, Fargo alebo Big Lebowski. Ale v pozícii režiséra sa mi predstavil prvý krát až teraz. Nesklamal ma. Natočil výbornú komornú konverzačnú drámu. Arogantný novinár Pierre Peders, mysliaci predovšetkým na svoju karieru versus naoko povrchná hviezda béčkových horrorov, krásna Katya. **** ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Konverzačky mám docela rád, ale tahle mě moc neoslovila. Jo postavy jsou dobře napsaný a Buscemi s Millerovou hrajou opravdu dobře a jsem rád, že jsem s ní konečně viděl film kde nejenom hezky vypadala. Ale ty dialogy mě k tomu prostě nepřitáhli a až na poslední čvrthodinku mi to přijde,že to celé směřuje odnikud nikam. Navíc to má až příliš pomalé tempo, takže jsem se i přes malou stopáž chvilkama docela nudil. Aspoň že ta poslední čtvrthodinka je dobrá a má to opravdu dobré zakončení. 60% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Původní verzi jsem neviděl a asi nikdy neuvidím. INTERVIEW jsem shlédl přiznám se pouze kvůli Buscemimu. A neprohloupil jsem. Skvělé herecké výkony. Buscemi byl tradičně výborný, ale kdo by stejnou virtuozitu očekával od Sienny Miller? Příběh byl vtipný, inteligentní a překvapivý, ale v jedné věci souhlasím se Shushikou. Aftershot by byl výborným zakončením téhle zvláštní hry. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • Bratra Pierra (postava Steva Buscemi) hraje Michael Buscemi, který je skutečným bratrem Steva. (don corleone)

Související novinky

Všechny cesty vedou do Varů

Všechny cesty vedou do Varů

29.04.2007

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary svůj 42. ročník odstartuje již 29. června a tedy by bylo na místě trochu poodhalit program nejprestižnější české filmové události. Předběžná filmová nabídka… (více)

Reklama

Reklama